امروز : یکشنبه سی ام اردیبهشت 1403

پیگیری مجدانه ریاست دانشگاه در خصوص رفع مشکلات دانشجویان

یکشنبه پانزدهم مهر 1397 ساعت 10:33 ق ظ
پیگیری مجدانه ریاست دانشگاه در خصوص رفع مشکلات دانشجویان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی برنامه ریزی های صورت گرفته در خصوص آسیب شناسی مشکلات و اصلاح روندها و رویه های موجود در دانشگاه و همچنین پیگیری مجدانه و بی واسطه جهت رفع مشکلات دانشجویان، دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم روز جمعه ، بدون هماهنگی های قبلی از خوابگاه خواهران آزادگان بازدید کرد.

در این بازدید دکتر رضایی نور بی واسطه در جریان مشکلات، پیشنهادات و انتقادات دانشجویان قرار گرفت.
دانشجویان نیز مشکلات خود را در زمینه های صنفی، رفاهی و آموزشی بیان کردند. از جمله مشکلات دانشجویان کمبود وسایل ایاب و ذهاب در زمان اتمام کلاس های درسی ساعت ۱۷الی ۱۹ عصر ، عدم وجود سالن ورزشی در خوابگاه ، ساعت ورود و خروج دانشجویان به خوابگاه ها، تهویه کلاس های آموزشی، ایرادات موجود در پرتال آموزشی دانشجویان جهت انتخاب واحد، حذف و اضافه و... بوده است.
در پایان رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن قول مساعدت جهت رفع مشکلات و نواقص موجود اظهار داشت: مسئولین دانشگاه صنعتی قم حداکثر تلاش خود را جهت رفع مشکلات موجود در کوتاه ترین زمان ممکن خواهند داشت. همچنین وی همدلی، همکاری و هماهنگی دانشجویان با مسئولین را باعث تسریع در حل مشکلات کنونی دانست و افزود: ان شا الله به حول و قوه الهی و با همکاری شما عزیزان شاهد رفع مشکلات و نواقص موجود خواهیم بود و بنده پیگیر رفع موارد مذکور از مسئولین مربوطه خواهم بود.
شایان ذکر است جهت اطلاع بی واسطه مسئولین دانشگاه از مشکلات و دغدغه های دانشجویان، دکتر رضایی نور از حضور هر چه بیشتر مسئولین در خوابگاه های دانشجویی خبر داد.