امروز : چهارشنبه دوم خرداد 1403

رئیس دانشگاه صنعتي قم با صدور پيامي روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن را گرامي داشت.

شنبه نوزدهم اسفند 1396 ساعت 9:4 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتي قم  با صدور پيامي روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن را گرامي داشت.
دکتر بهرام خوشنويسان رئيس دانشگاه صنعتي قم با صدور پيامي روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن را گرامي داشت. متن كامل اين پيام به شرح ذيل است:
بانوان محترم دانشگاه صنعتي قم
سالروز میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر بر همه دانشگاهيان عزيز به ويژه بانوان گرامي مبارک باد.
بی تردید انتخاب بيستم جمادي الثاني میلاد حضرت  فاطمه (س) به عنوان روز زن ،  نشانگر اهميت جايگاه زن در خانواده و جامعه است. بانويي كه با تربيت فرزندي سالم و صالح جامعه را به سمت رشد و شكوفايي سوق مي دهد.
 اينجانب ضمن تبريك اين روز بزرگ امیدوارم با یاری از ذات لایزال الهی درسایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود(عج) در آستانه  سال نو كه بهارش مزين به نام حضرت زهرا (س) است، بتوانيم از درياي معرفت و کرامت آن بزرگ اسوه زنان عالم، بهره مند شويم.