امروز : شنبه ششم مرداد 1403

پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم جهت تشکیل شورای صنفی و رفاهی دانشجویی قدرتمند و دغدغه‌مند در این دانشگاه

چهارشنبه پنجم اردیبهشت 1403 ساعت 1:5 ب ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلال رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی از دانشجویان خواست تا با کاندیداتوری و شرکت هرچه بیشتر در انتخابات شورای صنفی و رفاهی، مسئولین را در ارتقای برنامه‌های صنفی و رفاهی دانشجویان یاری دهند. متن کامل این پیام به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم دانشجویان نخبه، فعال و کوشای دانشگاه صنعتی قم همیشه دوشادوش مسئولین، اساتید و کارکنان برای رشد و پیشرفت این دانشگاه در حال توسعه تلاش کرده‌اند که جای تقدیر و تشکر بیشمار دارد. امروز که به لطف خداوند متعال دانشگاه صنعتی قم درخشان‌تر از دیروز در مسیر رشد و شکوفایی قرار گرفته است، دانشجویان عزیز می‌توانند با حضور گسترده جهت کاندیداتوری در انتخابات اعضای شورای صنفی و رفاهی با ایجاد بستری مناسب جهت همفکری، تصمیم گیری، همکاری برنامه‌ریزی هرچه بهتر در امور صنفی و رفاهی دانشجویان علاوه بر کمک به مسئولین مربوطه در دانشگاه با مطالبه‌گری درست و نقد منصفانه فضای شاداب‌تر و با نشاط‌تری را برای دانشجویان رقم بزنند. اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از اعضای محترم شورای صنفی و رفاهی به ویژه مهندس پور مختار دبیر شورای صنفی که در زمان تصدی خود در شورای صنفی و رفاهی دانشجویان بسیار فعال بودند. امیدوارم انتخابات پیش رو هم با حضور اعضای جدید و با انگیزه و با حضور پرشور شما عزیزان به بهترین شکل ممکن برگزار شود تا با یک شورای صنفی قدرتمند و دغدغه‌مند شاهد بهبود امکانات صنفی و رفاهی دانشجویان از جمله وسایل ایاب و ذهاب، اماکن ورزشی، امکانات آموزشی، خوابگاه‌ها و...باشیم و همچنین بتوانیم رضایتمندی دانشجویان را به ارمغان آوریم.