امروز : شنبه ششم مرداد 1403

حمایت همه جانبه نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه هشتم آذر 1402 ساعت 3:12 ب ظ
حمایت همه جانبه نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه صنعتی قم
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در آستانه هفته پژوهش مسئولین دانشگاه صنعتی قم با حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد. در این دیدار دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به بیان دستاوردها و افتخارات این دانشگاه در زمینه آموزش و پژوهش پرداخت. وی گفت: با تلاش شبانه روزی جامعه دانشگاهی صنعتی قم، این دانشگاه ارتقای ده پله ای بر اساس رتبه بندی پایگاه استنادی جهان اسلام(ISC) داشته است. دکتر رضائی نور گفت: همچنین دانشگاه صنعتی قم توانسته است کسب رتبه اول اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی در سال ۱۳۹۹، کسب رتبه دوم اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی و رتبه نهم کارشناسی ارشد در سال ۱۴۰۰،کسب رتبه دهم در برگزاری دوره های مهارت افزایی دانشجویان در سال ۱۴۰۱ را به خود اختصاص دهد. وی افزود: کسب رتبه سوم کشوری در شاخص تعداد اعضای هیات علمی که از فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت در سال ۱۴۰۱،کسب رتبه پانزدهم کشوری در شاخص تعداد قراردادهای پژوهشی در سال ۱۴۰۱ ، کسب رتبه نهم کشوری در شاخص مبلغ مورد حمایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به تعداد کل پایان نامه ها در سال ۱۴۰۱ و قرارگیری دو عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در زمره دانشمندان دو درصد برتر دنیا بخشی از افتخارات این دانشگاه در حال توسعه می باشد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی وقفه جامعه دانشگاهی صنعتی قم گفت: با توجه به تعداد اعضای هیات علمی در این دانشگاه در حال توسعه، افق روشنی را می توان برای آن ترسیم کرد. وی افزود: با توجه به صنعتی شدن استان قم، توسعه دانشگاه صنعتی قم می تواند در رشد و شکوفایی صنعت استان قم تاثیر بسزایی داشته باشد. نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به بین المللی شدن دانشگاه صنعتی قم، جهان شهر قم می تواند علاوه بر علوم دینی و معارفی در زمینه های فنی و مهندسی نیز مطرح باشد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری افزود: امروز که دانشگاه صنعتی قم به رسالتش به خوبی عمل کرده است، مسئولین استانی و کشوری هم باید با حمایت هایشان به رشد و توسعه این دانشگاه کمک کنند. وی گفت: دانشگاه صنعتی قم پتانسیل این را دارد که در بخش بین الملل توسعه بیشتری داشته باشد و در این راستا بنده می توانم به این دانشگاه کمک کنم.