امروز : شنبه ششم مرداد 1403

همکاری دانشگاه صنعتی قم با دانشگاه شهاب دانش در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری

چهارشنبه یکم آذر 1402 ساعت 10:2 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست مشترک مسئولین دانشگاه‌های صنعتی قم و شهاب دانش به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. در این نشست دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به معرفی رشته‌های این دانشگاه پرداخت. وی همچنین به دستاوردهای مهم دانشگاه و افتخارات آن اشاره کرد و افزود: دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه در حال توسعه با استفاده از طرح های ابتکاری از جمله طرح ارتباط با صنعت، موفق به کسب رتبه اول اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی در سال ۱۳۹۹ بر اساس بررسی دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است. همچنین این دانشگاه رتبه دوم اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی و رتبه نهم کارشناسی ارشد را در سال ۱۴۰۰ به خود اختصاص داده است. وی خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه بین المللی رتبه دهم کشوری را در برگزاری دوره‌های مهارت افزایی دانشجویان در سال ۱۴۰۱ را نیز به خود اختصاص داده است و هم اکنون با برگزاری طرح کهاد مهارتی دانشجویان را جهت ورود به بازار کار آماده می کند. وی افزود: استفاده از ظرفیت های دانشگاه‌های استان قم باعث رشد همه جانبه استان می‌شود . همچنین در این جلسه در خصوص همکاری‌های دوجانبه آموزشی، پژوهشی، فناوری و خدمات دانشجویی دو دانشگاه بحث و گفتگو شد. شایان ذکر است با توجه به توسعه صنعت در استان قم دانشگاه صنعتی قم پیش قدم شده است که با استفاده از طرح تعاون با همکاری دانشگاه شهاب دانش رشته‌های مورد نیاز صنعت استان را اخذ نموده و با پذیرش دانشجو در این رشته ها،نقش کلیدی خود را در رشد و شکوفایی صنعت استان ایفا نماید. همچنین بنا به پیشنهاد اعضای جلسه مقرر شد تا مدیران گروه‌های این دو دانشگاه جهت هم افزایی هر چه بیشتر جلسات مشترکی برگزار کنند تا بتوانند از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه این دو دانشگاه بیشتر بهره‌مند شوند. در انتها نیز مسئولان دانشگاه شهاب دانش از آزمایشگاه‌ها، کارگاه ها، مجتمع کلاس‌ها و مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم بازدید به عمل آوردند.