امروز : یکشنبه سی ام اردیبهشت 1403

همایش بررسی جنگ شناختی اغتشاشات در کشور در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

شنبه بیست و یکم آبان 1401 ساعت 1:26 ب ظ
همایش بررسی جنگ شناختی اغتشاشات در کشور در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش جنگ شناختی اغتشاشات در کشور با حضور دکتر محمد جوانی در سالن همایش های شهیدآخوندی دانشگاه صنعتی قم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.در این همایش دکتر جوانی از اساتید برجسته جنگ نرم گفت: گاهی جنگ به صورت فیزیکی است که با حمله به یک کشور شروع می شود اما گاهی جنگ رسانه ای است که این نوع جنگ فقط برافکار مردم تاثیر می گذارد. دکتر جوان افزود: جنگ نرم بر عليه جمهوري اسلامي ايران از برنامه هاي قطعي استکبار جهاني مي باشد که به دليل نااميدي و ناتواني از مقابله نظامي با ايران به صورت جدی در دستور کار دشمن قرار گرفته است. در اين ميان حوادث بعد از انتخابات، فرصت بسيار مناسبي را ايجاد کرد که جنگ نرم بر عليه ايران را وارد فاز جديد و مناسب تري کنند. وی خاطر نشان ساخت: به اعتقاد کارشناسان بهترين فضا براي اجرايي کردن هرچه بيشتر جنگ نرم در اين مقطع حساس دانشگاه ها مي باشد چون طراحان جنگ نرم بيشترين سرمايه گذاري را براي ايجادشبکه و يارگيري ابتدا بر روي نخبگان و دانشگاهيان انجام داده و سپس از طريق آنها به بدنه جامعه منتقل مي کنند. مقام معظم رهبری در این زمینه تعبير زيبا و فکورانه ای دارند که از دانشجويان به عنوان افسران جوان درجبهه مقابله با جنگ نرم یاد می کنند.