امروز : جمعه بیست و هشتم اردیبهشت 1403

رئیس دانشگاه صنعتی قم: جامعه دانشگاهی علاوه بر اعتلای تحقیق و پژوهش باید فرهنگ ساز هم باشد

شنبه هجدهم خرداد 1398 ساعت 2:58 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با عید سعید فطر، رئیس دانشگاه صنعتی قم با هدف فرهنگ سازی در جامعه از خانه سالمندان بازدید کرد .
دکتر رضایی نور در خصوص این بازدید گفت: جامعه دانشگاهی علاوه بر اعتلای تحقیق و پژوهش در جامعه باید فرهنگ ساز هم باشد. یکی از اموری که در فرهنگ اسلامی و ایرانی ، بسیار مورد توجه و تاکید قرار گرفته است، تکریم والدین و سالمندان است.البته این مهم به دلیل مشغله های امروزی در حال کمرنگ شدن است.
رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: سالمندانی که تحت هر شرایطی در کنار خانواده خود نیستند ، شرایط روحی مناسبی ندارند. به همین دلیل افراد جامعه به ویژه قشر دانشگاهی با نوع دوستی می توانند علاوه بر التیام خلاهای عاطفی سالمندان به نوعی این سنت حسنه را در جامعه فرهنگ سازی کنند.