امروز : سه شنبه بیست و هشتم خرداد 1398

با حضور مسئولین وزارت عتف در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد
چهارشنبه یکم خرداد 1398 ساعت 2:57 ب ظ - توسط : روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با حضور مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی، مرکز محاسبات سریع و ساختمان معاونت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد.
دکتر دولتی مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی ضمن بازدید از کلیه آزمایشگاه ها و کارگاه ها در جریان ساخت پروژه های عمرانی و  روند رو به رشد دانشگاه صنعتی قم قرار گرفت. همچنین دو پروژه عمرانی مرکز محاسبات سریع و ساختمان حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی را در این دانشگاه افتتاح کرد.
در ادامه طی برگزاری جلسه ای ضمن ارائه گزارش از گسترش فضای  فیزیکی دانشگاه، پروژه های عمرانی ،ساخت و تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها ،طرح توجیهی  رشته های مهندسی صنایع و مهندسی پلیمر در مقطع دکتری و رشته های  مهندسی عمران با گرایش های زلرله و آب، مهندسی صنایع گرایش لجستیک و فیزیک مهندسی گرایش ماده چگال جهت پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: از تابستان سال گذشته تاکنون کلاس های آموزشی رشد 20 درصدی داشته است. ساخت مجتمع آزمایشگاهی هم از دیگر تحولات دانشگاه طی چند ماه اخیر بوده است.
وی افزود: تمام تلاش مسئولین دانشگاه صنعتی قم این است که دانشجویان کارآفرین از این مجموعه فارغ التحصیل شوند و با اجرایی کردن طرح ارتباط با صنعت که برای اولین بار توسط دانشگاه صنعتی قم مطرح و اجرا شده است به نوعی اشتغال دانشجویان  تضمین می باشدو
دکتر دولتی نیز به رشد صعودی دانشگاه صنعتی قم اشاره کرد و افزود: این دانشگاه به عنوان دانشگاهی در حال توسعه از پتانسیل های بسیار خوبی بهره مند است که آینده درخشانی را برای این دانشگاه رقم خواهد زد.