امروز : شنبه چهارم خرداد 1398

همایش ایده بازار در دانشگاه صنعتی قم برگزارشد
سه شنبه هفدهم اردیبهشت 1398 ساعت 1:44 ب ظ - توسط : روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین همایش ایده بازار به  همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم  با حضور  مهندس مجید مجیدی مدیر اجرایی مرکز آموزش و مشاوره کسب و کار آوان در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه برگزار شد.
در این همایش مهندس مجیدی به بررسی نقاط ضعف سیستم آموزشی پرداخت . وی افزود:  در جامعه کنونی مهارت آموزی و توانمند سازی نیروی کار متخصص باید یکی از اهداف اصلی دانشگاه ها باشد که متاسفانه در نظام آموزشی مورد غفلت واقع شده است.
 در ادامه دکتر راستی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه به اهمیت نوآوری،ایده پردازی و خلاقیت در محیط دانشگاه پرداخت .
وی ضمن معرفی طرح ارتباط با صنعت که برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه صنعتی قم مطرح و اجرایی شده است،به نحوه پذیرش و گزینش دانشجویان در دوره های مهارت افزایی و چگونگی تشکیل تیم های عملیاتی و تخصصی همیار صنعت پرداخت.
در انتها نیز از زحمات آقای مقدم کارشناس سابق ارتباط با صنعت دانشگاه،عباس کاشانی، آرمان حکانی، احسان زنگه و امیر محمد ابراهیمی دانشجویان فعال در طرح ارتباط با صنعت تقدیر شد.