امروز : سه شنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1403

رئیس دانشگاه صنعتی قم: با وجود کمبود امکانات، باید دانشگاهی در شان دانشجویان داشته باشیم

چهارشنبه پانزدهم اسفند 1397 ساعت 11:22 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم و دکتر کفایتمند غیور مشاور عالی رئیس دانشگاه از واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات،آزمایشگاه ها و کارگاه های در حال راه اندازی در دانشگاه بازدید کردند.
دکتر رضایی نور حفظ شانیت دانشجویان را یکی از مهم ترین وظایف مسئولین دانشگاه دانست و افزود: با وجود تمام کمبودها، باید مطالبات دانشجویان پیگیری  و رفاه آنها تا حد امکان تامین گردد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از تیم عمرانی دانشگاه،تمرکز آزمایشگاه ها و کارگاه ها را در یک قسمت از دانشگاه ضروری دانست و افزود: با تمرکز آزمایشگاه ها و کارگاه ها برنامه ریزی و مدیریت آزمایشگاه ها و کارگاه ها بهتر صورت می گیرد .  همچنین با ارائه خدمات بهتر زمینه هر چه بیشتر تحقیق و پژوهش برای دانشجویان ایجاد می شود.