امروز : یکشنبه سی ام اردیبهشت 1403

از زحمات سرپرستان خوابگاه های دانشجویی تقدیر شد

دوشنبه بیست و نهم بهمن 1397 ساعت 12:20 ق ظ
از زحمات سرپرستان خوابگاه های دانشجویی تقدیر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی برگزاری جلسه ای با حضور مدیران حراست و دانشجویی از زحمات سرپرستان خوابگاه ها در طول نیمسال اول تحصیلی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در این جلسه دکتر آل عمرانی نژاد مدیر حراست با بیان جمله ای از مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مبنی بر اینکه خدمت به قم خدمت به آّبروی نظام است، شهر قم را پایگاه معنوی جهان تشیع دانست و افزود: کارمندان حراست به لحاظ رعایت اخلاق حرفه ای وظیفه خطیری را عهده دارند.
وی گفت: کار سرپرستان خوابگاه های دانشجویی از حساسیت های بسیار بالایی برخوردار است چرا که دانشجویان امانت خانواده ها در دانشگاه و خوابگاه هستند از این رو حمایت مادی و معنوی از این عزیزان بسیار ضروری است.
در ادامه مدیر دانشجویی ضمن تشکر از زحمات سرپرستان خوابگاه های دانشجویی، تقویت رابطه صمیمی و دلسوزانه با دانشجویان را خواستار شد.
وی افزود: جهت ارزیابی عملکرد سرپرستان خوابگاه ها، با همکاری شورای صنفی دانشجویی طرح نظر سنجی از دانشجویان را در این خصوص اجرا کرده ایم.
در پایان نیز، سرپرستان خوابگاه ها مطالبات خود را بیان کردند و مسئولین قول مساعدت وپیگیری مشکلات را دادند.