امروز : پنجشنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1403

رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی سالروز قیام خونین مردم قم را گرامی داشت

سه شنبه هجدهم دی 1397 ساعت 12:19 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی سالروز قیام خونین مردم قم را گرامی داشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور با صدور پیامی سالروز قیام خونین مردم قم را گرامی داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
قیام خونین 19 دی مردم قم در سال 1356یادآور حماسه آفرینی طلاب حوزه علمیه قم با همراهی اقشار مختلف مردم این شهر مقدس است که در مقابل تاریکی و خفقان ایستادگی کردند و با خون خود سربلندی و افتخار را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند.
در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی این قیام بزرگ نشانگر عشق و ارادت ملت شریف ایران به دین مبین اسلام و رهبران دینیشان است. اکنون پس ازچهل سال کماکان ملت شریف و بصیر ایران با حفظ آرمان های امام خمینی (ره)و پیروی از منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با وجود همه تهدیدها، تحریم ها و کارشکنی ها در مقابل دشمنان همیشگی خود می ایستند و با حفظ اقتدار و عظمت ایران در جهان، دین خود را به شهدای همیشه جاوید ادا می کنند.
اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهیدان به ویژه شهدای نوزدهم دی، امیدوارم جامعه دانشگاهی صنعتی قم با جهاد علمی بتواند در رشد و اعتلای ایران اسلامی گام موثری بردارد.