امروز : دوشنبه سی ام اردیبهشت 1398

پیام تبریك هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی، غیر هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم به مناسبت حماسه سیاسی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
چهارشنبه بیست و نهم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

در یكی از مهم‌ترین گذرگاه‌های تاریخ معاصر، ایرانیان با لبیك گفتن به رهنمودهای روشنگرانه‌ی رهبر فرزانه ی انقلاب امام خامنه‌ای (مدّ ظلّه العالی)حماسه ی سیاسی شكوهمندی را رقم زدند.در اینجا برخود لازم می دانیم كه این  حماسه ی عظیم را به مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی)، رئیس جمهور منتخب مردم جناب آقای حجت‌الاسلام و المسلمین دكتر روحانی و تمامی حماسه آفرینان تبریك عرض نموده و موفقیت و پیروزی ایران عزیزمان را در همه ی عرصه ها در ظلّ توجهات امام عصر (عج) از خداوند مسئلت می نماییم.

قابل توجه دانشجویان ساكن در خوابگاه
چهارشنبه بیست و دوم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به اطلاع كلیه دانشجویان دارای بدهی مالی و اقساط معوق می رساند با توجه به فرا رسیدن زمان امتحانات(92/04/04)، نسبت به تسویه حساب بدهی خود اقدام نمایند،بدیهی است در غیر اینصورت كارت ورود به جلسه برای ایشان صادر نخواهد شد.

قابل توجه دانشجویان شبانه
به اطلاع كلیه دانشجویان دارای بدهی مالی می رساند با توجه به فرا رسیدن زمان امتحانات(92/04/04)، نسبت به تسویه حساب بدهی شهریه اقدام نمایند،بدیهی است در غیر اینصورت كارت ورود به جلسه برای ایشان صادر نخواهد شد.
چهارشنبه بیست و دوم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

بیانیه مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه
دوشنبه سیزدهم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

بیانیه مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم

ما مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با تأسی از منویات راهگشای مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) که فرمودند "درست در نقطه مقابل خواست دشمنان همه باید در انتخابات حضور فعال داشته باشیم زیرا انتخابات آبروی ملی و یکی از شاخص های رشد ملی و رسیدن برای عظمت ملی است" با حضور در پای صندوق های رأی و انتخاب کاندیدای اصلح به وظیفه شرعی و ملی خود عمل نموده و با خلق حماسه پر شور سیاسی ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را شاد و موجب یأس دشمنان این مرزوبوم خواهیم شد.