امروز : دوشنبه سی ام فروردین 1400

کانالهای ارتباطی کارشناسان دانشگاه در ایام دور کاری :
سه شنبه بیست و سوم فروردین 1300 ساعت 12:5 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

نظر به محدودیت‌های جدید اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر عدم امکان حضور کارکنان در دانشگاه، بدینوسیله کانالهای ارتباطی کارشناسان  دانشگاه اعلام می گردد:
کانالهای ارتباطی کارشناسان حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی :

Telegram ID

hossein8998@

آقای ابراهیمی

کارشناس آزمایشگاه های برق

کانالهای ارتباطی کارشناسان حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی :

سمت

حجت الاسلام طباطبایی

tabatabaee1

برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم و روز زن

به مناسبت بزرگداشت مقام معلم و روز زن برنامه در سالن آمفی تئاتردانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب دكتر مشكوه السادات و معاونین و مدیران محترم برگزار گردید .

طی این برنامه ضمن سخنرانی جناب دكتر مشكوه السادات  و بیانات حاج آقا امیدیان سرپرست گروه معارف پیرامون اهمیت و جایگاه مقام معلم ایراد سخن فرمودند . در این مراسم و به همین مناسبت از اساتید و کارکنان خانم دانشگاه تقدیر و قدردانی گردید .

برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم و روز زن

چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1392 ساعت 0:0 ق ظ
دیدار هیئت رئیسه،اساتید و كارمندان دانشگاه صنعتی قم با مرجع عالی قدر آیت الله ملكوتی

هیئت رئیسه،اساتید و كارمندان دانشگاه صنعتی قم روز دوشنبه 92/2/22 با مرجع عالی قدر آیت الله ملكوتی در دفتر ایشان دیدار داشتند.

در ابتدای این دیدار دكتر مشكوه السادات ضمن تشكر از قبول دعوت جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم از عالم بزرگوار ،به بیان توضیحاتی درباره پیشرفت های چشمگیر دانشگاه و برنامه های آتی آن پرداختند.

در ادامه آیت الله ملكوتی در سخنرانی خود فرمودند: وجود دانشگاه صنعتی قم برای این شهر مقدس امری واجب است ،زیرا صنعت عامل پیشرفت كشور می شود و باید آن را فرا گرفت .صنعت دانشی است كه غربی ها آن را به ما یاد ندادند. ایشان افزودند: کشور ما پس از انقلاب شاهد پیشرفت‌های زیادی در عرصه‌های گوناگون علم و فناوری بوده اما توقعات بیشتری وجود ‌دارد و باید قله‌های دانش را فتح کرد.

ایشان با بیان اینکه دانشجویان و دانشگاه‌ها در پیشرفت کشور نقشی اساسی دارند فرمودند: این دو را می‌توان عامل حیاتی در رشد کشور دانست و لازم است در شرایط کنونی هم دانشجویان و اساتید روح تازه‌ای در پیشرفت کشور بدمند.

در این دیدار آیت الله ملكوتی فرمودند:یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مردم باید توجه خاصی به آن داشته باشند.وی با تاکید بر انتخاب فردی دلسوز به ریاست جمهوری افزودند: باید معیارهای شناخت اصلح را دریافت و بر همین اساس رئیس دولت بعدی را انتخاب کرد،تا كشور از هر گونه آسیبی ایمن گردد.

در پایان آیت الله ملكوتی برای جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم دعای خیر كردند و فرمودند: شما دانشگاهیان كار بزرگی انجام می دهید، زیرا خدمت به خلق از بزرگترین عبادت هاست.

تاسیس اتاق گروه معارف اسلامی در دانشگاه

(تاسیس اتاق گروه معارف اسلامی در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم)

اتاق گروه معارف اسلامی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با حضور حجت السلام والمسلمین امرالهی قائم مقام محترم امور دفاتر اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها وهیئت همراه ،دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه وحجت السلام والمسلمین طباطبایی مدیر محترم فرهنگی  روز چهارشنبه 92/1/28 افتتاح شد.

طی این مراسم حجت السلام والمسلمین امیدیان مدیر گروه محترم معارف اسلامی به پیشرفت های دینی و فرهنگی نیم سال تحصیلی جدید به ویژه تفكیك جنسیتی كلاس خواهران و برادران اشاره كردند.

در ادامه دكتر مشكوهالسادات  با مساعدت به تاسیس كتابخانه تخصصی گروه معارف واتاق مشاوره مذهبی ویژه دانشجویان موافقت كردند.

حجت السلام والمسلمین امرالهی با اهدای چندین جلد كتاب به دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم از زحمات بی وقفه دكتر مشكوه السادات تقدیر و تشكر كردند.

تاسیس اتاق گروه معارف اسلامی در دانشگاه

پنجشنبه پنجم اردیبهشت 1392 ساعت 0:0 ق ظ
نشست صمیمانه  ریاست محترم دانشگاه با كارمندان دانشگاه

نشست صمیمانه دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه با كارمندان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم

نشست  صمیمانه دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه با  كلیه كارمندان روز چهارشنبه 92/1/28 از ساعت 14 الی 15/30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دكتر مشكوه السادات ضمن تقدیر و تشكر از زحمات كارمندان به پیشرفت های اخیر دانشگاه از جمله:

تاسیس سه دانشكده

افزایش چشمگیر پذیرش دانشجو

جذب اساتید عضو هیئت علمی پیمانی و رسمی

احداث آزمایشگاه ها و كارگاه های مورد نیاز دانشجویان در اكثر رشته ها

اخذ شناسه ملی دانشگاه از سازمان ثبت اسناد و املاك كشور

اخذ زمین 42 هكتاری در اتوبان قم- تهران به منظور ساخت ساختمان جدید دانشگاه

اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تكمیلی در رشته های 1)مهندسی مكانیك با گرایش طراحی كاربردی2)مهندسی برق با گرایش كنترل 3)مهندسی عمران با گرایش مكانیك خاك و پی

فعالیت های قابل توجه علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان

انعقاد دو قرارداد  مبنی برارتباط  هر چه بیشتر صنعت استان قم با دانشگاه

كسب رتبه خوب در امور فرهنگی

كسب رتبه خوب در زمینه آموزشی و پذیرش مهمان

و تصویب سند قطعی دانشگاه ازطرف شورای طرف شورای گسترش آموزش عالی اشاره كردند.وی همچنین خاطر نشان كرد:در چند هفته اخیر دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم افتخار میزبانی مسابقات قرآن منطقه چهار را دارد،لذا همه با مساعدت یكدیگر و با برنامه ریزی دقیق به بهترین شكل ممكن مسابقات را برگزار كنیم.

این جلسه با پرسش و پاسخ كارمندان از دكتر مشكوه السادات به پایان رسید.

نشست صمیمانه ریاست محترم دانشگاه با كارمندان دانشگاه

پنجشنبه پنجم اردیبهشت 1392 ساعت 0:0 ق ظ