امروز : چهارشنبه یکم اردیبهشت 1400

کانالهای ارتباطی کارشناسان دانشگاه در ایام دور کاری :
سه شنبه بیست و سوم فروردین 1300 ساعت 12:5 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

نظر به محدودیت‌های جدید اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر عدم امکان حضور کارکنان در دانشگاه، بدینوسیله کانالهای ارتباطی کارشناسان  دانشگاه اعلام می گردد:
کانالهای ارتباطی کارشناسان حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی :

Telegram ID

hossein8998@

آقای ابراهیمی

کارشناس آزمایشگاه های برق

کانالهای ارتباطی کارشناسان حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی :

سمت

حجت الاسلام طباطبایی

tabatabaee1

اطلاعیه فوری امورمالی

با احترام،با توجه به دستور ریاست محترم دانشگاه مقتضی است حداكثر تا تاریخ 91/9/18 نسبت به تسویه حساب بدهی شهریه خود اقدام فرمائید.در غیر اینصورت پورتال دانشجویی و تغذیه افراد بدهكار بسته خواهد شد.

یکشنبه بیست و هشتم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ

قابل توجه كلیه دانشجویان

هرگونه فیش واریزی بابت شهریه دانشجویی ، شهریه و ودیعه خوابگاه بایستی تا پایان ماه واریز به امور مالی تحویل گردد. در غیر اینصورت امور مالی هیچگونه تعهدی بابت ثبت و پذیرش فیش واریزی نخواهد داشت و مسئولیت آن به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

یکشنبه بیست و هشتم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
بازدید از نمایشگاه هوایی و فضایی ایران

(حضور فعال دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در سومین نمایشگاه ملی توانمندی های هوایی و فضایی ایران)

دانشگاه صنعتی قم با همت دانشجویان پرتلاش این دانشگاه برای اولین بارتوانست در سومین نمایشگاه ملی توانمندی‌های هوایی وفضایی ایران ازتاریخ19الی21مهرماه سال1391درمركزنمایش‌های هوایی،حضور یابد.

در غرفه دانشگاه صنعتی قم ،دانشجویان به  برگزاری جلسات مشاوره ی علمی برای دانشجویان و دانش آموزان بازدید کننده، کارگاه ساخت هواپیما ی دست پرتاب، ارائه ی دستاوردهای پژوهشی نظیر هواپیمای عمود پرواز و  پهباد بدون سرنشین پرداختند.

شایان ذكر است ،روز افتتاحیه این نمایشگاه حجت السلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی  نائب رئیس مجلس و جناب آقای مهندس منوچهر منطقی ریاست محترم اتحادیه ی هوافضا از این غرفه بازدید كردند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه، فعالیت های دانشجویان در این غرفه بسیار مورد توجه مسئول بنیاد نخبگان وزارت دفاع ، مدیران اتحادیه ی هوافضا، مدیر عامل شرکت های خصوصی نظیر شرکت هواپیماسازان بهنام گستر همچنین دانشجویان رشته ی مکانیک و هوافضای دانشگاه امیرکبیر، خواجه نصیر ، صنعتی شریف قرار گرفت.

بازدید از نمایشگاه هوایی و فضایی ایران

سه شنبه شانزدهم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
بازدید ازكتاب خانه آیت الله مرعشی نجفی(ره)

(مرا در كتابخانه عمومی زیر پای محققان علوم آل محمد(ص) دفن كنید)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه،دانشجویان دانشگاه صنعتی قم به همت كانون هلال احمر دانشگاه روز سه شنبه 91/8/9 از كتاب خانه آیت الله مرعشی نجفی(ره) بازدید كردند.

طبق توضیحات مدیر روابط عمومی كتابخانه،این كتابخانه  با دویست و پنجاه هزار جلد كتاب چاپی وبیست وپنج هزار جلد كتاب خطی،سومین كتابخانه بزرگ ایران وجهان اسلام محسوب می شود. در كتاب خانه آیت الله العظمی مرعشی نجفی نمونه هایی از نسخه های چاپی بسیار كهن و نفیس از سده های 10 و11 هجری قمری به زبان های عربی،فارسی،تركی،لاتین،ارمنی،فرانسوی،تاتاری و ازبكی موجود است.

وی افزود:این كتابخانه با هزینه شخصی آیت الله مرعشی نجفی(ره) بنا شده است . ایشان در وصیت نامه خود ذكر كرده اند:مرا در كتابخانه عمومی زیر پای محققان علوم آل محمد(ص) دفن كنید،به همین دلیل مرقدشان درهمین كتابخانه است.

در انتها دانشجویان علاوه بركتاب های چاپی وخطی ازنشریات قدیمی،سكه ها،تمبرها،نوارهای صوتی و تصویری بازدید كردند.

بازدید ازكتاب خانه آیت الله مرعشی نجفی(ره)

سه شنبه شانزدهم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
فراخوان عمومی برای همراهی با دانشگاهیان

فراخوان عمومی برای همراهی با دانشگاهیان شیراز  در محکومیت گناه بزرگ هزاره سوم

پس از اهانت به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت محمد(ص)، اساتید و دانشجویان دانشگاه­های استان فارس با صدور بیانیه­ای که مفاد آن به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در وبگاه «محکومیت گناه بزرگ هزاره سوم» به آدرس http://offense.ir موجود می­باشد، خشم و انزجار خود را نسبت به این رخداد تأسف­بار نشان داده و از عموم اساتید و دانشجویان دانشگاه­های سراسر جهان برای محکومیت این گناه بزرگ دعوت نمودند.

اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم نیز می­توانند جهت همراهی با دانشگاهیان دانشگاه شیراز، مفاد این بیانیه را در وبگاه «محکومیت گناه بزرگ هزاره سوم» به آدرس http://offense.ir امضاء نمایند.

فراخوان عمومی برای همراهی با دانشگاهیان

دوشنبه هشتم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
حذف شبكه های جمهوری اسلامی ایران از ماهواره هاتبرد

(حذف شبكه های جمهوری اسلامی ایران از ماهواره هاتبرد)

مسئولان،اساتید،دانشجویان و كارمندان دانشگاه ولایت مدارصنعتی قم حذف شبكه های جمهوری اسلامی ایران را محكوم كردند.ایشان این حركت را مایه اسلام هراسی بیگانگان و نگرانی آنها از تاثیر بیداری اسلامی دانستند.

فتنه ای دیگر از دشمن در ایران اسلامی

(فتنه ای دیگر از دشمن در ایران اسلامی)

مسئولان،اساتید،دانشجویان و كارمندان دانشگاه ولایت مدارصنعتی قم،ضمن محكوم كردن عملیات تروریستی انجام شده در نمازجمعه شهرستان چابهار،یاد و خاطره شهدای این حادثه به ویژه شهید حامد بزی (دانشجوی ترم آخر رشته كاردانی كامپیوتر)را گرامی داشتند.

فتنه ای دیگر از دشمن در ایران اسلامی

یکشنبه هفتم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
 بازدید صمیمانه دانشمند گرامی دكتر غفوری فرد

(از بازدید صمیمانه دانشمند گرامی دكتر غفوری فرد)

(تا دیدار با مرجع عالیقدر آیت الله گرامی)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه دكتر غفوری فرد رئیس هیئت نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی،به همراه هیئت همراه صبح روز چهار شنبه 91/8/3 از دانشگاه صنعتی قم بازدید كردند.

دكتر غفوری فرد ضمن بازدید از قسمت های اداری،كارگاه ها و آزمایشگاه ها،طی نشستی با اساتید،كارمندان و اعضای تشكل های بسیج و جامعه اسلامی در جریان پیشنهادهای ایشان جهت پیشرفت هر چه سریعتر دانشگاه قرار گرفتند.

در ادامه ضمن زیارت بارگاه ملكوتی حضرت معصومه سلام الله علیها  و زیارت قبور علما و برگزاری فریضه نماز جماعت به امامت آیت الله گرامی، طی دیداری با مسئولین دانشگاه  ایشان توصیه كردند،سعی كنید در دانشگاه لایه های زیرین فرهنگی را رصد كنید و جهت انجام این امور برنامه ریزی داشته باشید.

در پایان آیت الله گرامی فرمودند: كلیه مدیران و كارگزاران دانشگاه باید با برخوردی مناسب و عاطفی خدمات بهتری را به دانشجویان ارائه دهند.