امروز : شنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1400

کانالهای ارتباطی کارشناسان دانشگاه در ایام دور کاری :
دوشنبه بیست و سوم فروردین 1400 ساعت 12:5 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

نظر به محدودیت‌های جدید اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر عدم امکان حضور کارکنان در دانشگاه، بدینوسیله کانالهای ارتباطی کارشناسان  دانشگاه اعلام می گردد:
کانالهای ارتباطی کارشناسان حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی :

Telegram ID

hossein8998@

آقای ابراهیمی

کارشناس آزمایشگاه های برق

کانالهای ارتباطی کارشناسان حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی :

سمت

tabatabaee1

دانشگاه این بار هم در صحنه حاضر شد

دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم این بار هم در صحنه حاضر شد

در پی ساخت فیلمی موهن و اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم حضرت محمد (ص)، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه مدار صنعتی قم این حرکت را محکوم کردند.
این اعتراض روز دوشنبه 91/7/3 بعد از نماز ظهر و عصرمقابل نمازخانه دانشگاه با حضور مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم بیانیه نوشته شده توسط دانشجویان جامعه اسلامی دانشگاه به شرح ذیل خوانده شد:
ما این حرکت نابخردانه را که با حمایت های علنی و مادی صدها صهیونیست انجام گرفت را همچون هیزمی می دانیم که هر چند با دقت و برنامه ریزی و جمع آوری شده بود، اما گسترش آن در کشور های اسلامی هویت امریکا و اسراییل را سوزاند.
پیامبرا ما اینجا جمع شده ایم تا پیمان ببندیم که با تعمق در سیره و اخلاق نبوی، برای زنده کردن نام و یاد خاتم پیامبران و خاندانش از هر فرصتی استفاده خواهیم کرد.
در ادامه معترضین با شعارهای (مرگ بر امریکا )(مرگ بر اسراییل) انزجار خود را نسبت به کفار نشان دادند.
این مراسم با آتش زدن پرچم های آمریکا  و اسراییل توسط دانشجویان پایان یافت.

دانشگاه این بار هم در صحنه حاضر شد

چهارشنبه نوزدهم مهر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
گپ و گفتی با دانشجویان جدیدالورود

دانشجوی برق كنترل از فیروزآباد فارس هستم.برای اولین بار به شهر قم آمدم.از طریق دانشجویان سال قبل با دانشگاه صنعتی قم آشنا شدم. اكثرا از اساتیددانشگاه خیلی تعریف كردند كه جوان ولی با تجربه هستند.به امید خدا تصمیم گرفتم كه از همین ترم اول حسابی درس بخوانم كه بدون كنكوركارشناسی  ارشد و دكترا قبول شوم.

دانشجوی مهندسی كامپیوتر نرم افزار هستم از شهر مقدس قم.از تاسیس این دانشگاه چند سال می گذرد ولی یك سال اخیر به صورت جدی در استان و كشور به عنوان یك دانشگاه در حال  توسعه مطرح شد.همه دبیران دبیرستان ما می گفتند از لحاظ آموزشی پیشرفت خوبی داشته است و به همین دلیل من این دانشگاه را برای  ادامه تحصیلم انتخاب كردم.

دانشجوی كامپیوتر سخت افزار از شهر زنجان هستم.از لحاظ مسافت قم و زنجان فاصله زیادی دارند و مسلما رفت و آمد بسیار سخت خواهد بود ولی وقتی فكر می كنم قرار است ان شاالله مهندس شوم این سختی ها را فراموش می كنم.از برخورد بچه های انجمن كامپیوتر خیلی خوشم آمد،احساس می كنم خیلی فعال هستند.خدا را شكر تا حالا كه همه چیز خیلی خوب بوده است،ثبت نام،برخورد مسئولین و...

امیدوارم تا پایان تحصیلم دانشگاه همین طور باشد.

دانشجوی برق مخابرات هستم،از شهر مقدس قم. هم خوشحالم و هم كمی استرس دارم.مادرم استاد دانشگاه است و از طریق مادرم با دانشجوهای این دانشگاه آشنا شدم.نظر دانشجوهای ترم چهار و پنج این بود كه دانشگاه خوبی است،اساتید خوبی دارد ولی امتحان های پایان ترم را حسابی سخت می گیرند.از همین حالا نگران امتحان های پایان ترم شدم.

دانشجوی ترم 6 رشته صنایع هستم از تهران.زمان ما نه ستاد استقبال بود و نه مجله و بروشور. ولی خوش به حال دانشجوهای ورودی جدید.از هر لحاظ همه دارند تحویلشان می گیرند.به هر حال امیدوارم هر سال دانشگاه بهتر از سال قبل باشد كه البته نكته دور از ذهنی هم نیست.

دانشجوی ترم 3 پلیمر هستم از قم.به همه دانشجوهای ورودی جدید تبریك می گم مخصوصا پلیمری های عزیز .از همین الان حواستون باشه عقب نمونید.كلی كارگاه و همایش و بازدید می خواهیم برگزار كنیم.

دانشجوی ترم 5 عمران هستم.به همه  دانشجوهای ورودی جدید تبریك می گم.به عنوان كسی كه چند تا كتاب بیشتر از شما خونده وچند تا واحد بیشتر از شما گذرونده می گم شما یكی از بهترین رشته ها رو انتخاب كردید. رشته ای كه تنوع،خلاقیت و بازار كار خوبی داره.پس قدر لحظه به لحظه ساعت های درس و كلاس رو بدونید.پیشنهاد می كنم حتما عضو كتابخونه هم بشید.موفق باشید.

گپ و گفتی با دانشجویان جدیدالورود

شنبه پانزدهم مهر 1391 ساعت 0:0 ق ظ