امروز : دوشنبه سی ام اردیبهشت 1398

جلسه معارفه حجت الاسلام سید محمود فخراسلام طباطبایی و تاسیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری
سه شنبه نهم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

جلسه معارفه حجت الاسلام سید محمود فخراسلام طباطبایی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

مراسم معارفه با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی کرمی رئیس محترم دفاتر نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم ، حجت السلام والمسلمین آخوند زاده معاون استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و آقای شعبان بنا مدیر اجرایی استانی نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری و هیئت رئیسه محترم دانشگاه روز چهارشنبه 91/3/3 برگزار شد.

در ادامه سرپرست دانشگاه صنعتی قم دکتر مشکوه السادات از تاسیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی فم ابراز خرسندی کردند وطی سخنان از توجه خاص مسئولین نهاد رهبری در استان قم  قدر دانی کردند. در پایان حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی از جمله اهداف این نهاد را در توسعه وتعمق آگاهی ها وعلایق اسلامی دانشجویان و مقابله با ترویج عقاید وافکار انحرافی وتقویت روح خود باوری ، استقلال در دانشجویان دانست.

مسابقه برنامه نویسی++ c( الگوریتم هوشمند)
دوشنبه یکم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

آشنای و شرح مسابقه ویژه دانشجویان دانشگاه : چهارشنبه 3 خرداد ماه  ساعت 10 الی 12 آمفی تئاتر دانشگاه و همچنین همراه با جوایز نفیس

اولین جشنواره دانشجویی پرواز با محوریت موشک آبی
دوشنبه یکم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی قم اولین دوره ی مسابقات موشک آبی را برگزار میکند.

مهلت ثبت نام : 91/3/5

تاریخ برگزاری مسابقات : سه شنبه 91/3/9