امروز : دوشنبه سی ام اردیبهشت 1398

جلوه اوست جهان کز همه سو می بینم

چون به نوروز کند پیرهن از سبزه و گل

آن نگارین همه رنگ و همه بو می بینم

تحول طبیعت خبر از آمدن جلوه پرشكوه بهار می دهد. ان هنگام که حال متحول می شود و قلوب در انتظار بشارت بهار منقلب می شود ، سپاس بر همگان واجب می شود که این همه زیبایی در پس بهار سرآغاز رویش و زندگی است. رویشی که در برابردیدگان بندگان خداوند متعال نشانه هایی است از «اذا رایتم الربیع فاکثروا ذکر النشور» .

چه زیباست همه ما در پس این همه رنگ و جلوه بهاری تحولی شگرف را در وجودمان بارور سازیم .تحولی كه پیام آور وحدت و مودت هر چه بیشتر بین انسان هاست.وحدت و مودتی كه بر گرفته از  سیره پاك نبوی است و میراثی است جاودان برای ما مسلمانان.

امید است ما دانشگاهیان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم  در سال 1392 به لطف الهی ،با عنایت كریمه اهل بیت خانم حضرت معصومه سلام الله علیها  و در پرتوی كلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بتوانیم در تمامی عرصه های زندگی به ویژه رشد و توسعه تعلیم و تربیت اسلامی كشور عزیزمان ایران گامی هر چند كوچك برداریم .

این بهار زیبا برتمامی شما  عزیزان خجسته.

سید محمد هادی مشكوه السادات

سرپرست دانشگاه صنعتی قم

طرح واحد آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه
واحد آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در نظر دارد جهت بالا بردن سطح معرفتی و بصیرتی دانشجویان برنامه ذکر شده را اجرا نماید. لازم به ذکر است شرکت در این طرح برای برادران بسیجی الزامی وبرای سایر دوستان آزاد می باشد
چهارشنبه بیست و سوم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

رابطه دولت با مجلس،تعامل یا تقابل
كرسی آزاد اندیشی رابطه دولت با مجلس به همت بسیج دانشجویی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم روز دوشنبه 91/12/7 از ساعت 15 الی 17/30 ،با حضور حجت السلام والمسلمین لیالی كارشناس امور سیاسی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

در ابتدای این  كرسی  هر كدام از دانشجویان به بیان نظرات خود پیرامون موضوع مربوطه پرداختند.در ادامه حجت السلام والمسلمین لیالی رابطه بین دولت ومجلس را برگرفته از قانون اساسی دانست  و سپس به جریان شناسی 4 دولت و 9 مجلس اخیر پرداخت. وی با توجه به جریانات شش ماه اخیر و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، حفظ  احترام به روئسای قوا را امری واجب و ضروری اعلام كرد.

این همایش با پرسش و پاسخ دانشجویان از كارشناس مربوطه به پایان رسید.

علاقه مندان به نجوم در سالن آمفی تئاتر دانشگاه دور هم جمع شدند
سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

علاقه مندان به نجوم همایشی را با عنوان رصد خانه ملی و تاثیر آن در تحول مفهوم علم با حضور دكتر رضا منصوری مدیر طرح رصد خانه ملی،دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه و دكتر كریمی معاون آموزشی و پژوهشی روز سه شنبه 8 /91/12 از ساعت 9/30 الی 12 به همت انجمن فیزیک مهندسی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی قم برگزار كردند.

در این همایش  پروفسور رضا منصوری از اساتید دانشگاه صنعتی شریف  به توضیح مطالبی پیرامون راه اندازی رصد خانه ملی ایران از ابتدای فعالیت تا كنون پرداختند.وی خاطر نشان كرد كه تمامی قطعات و دستگاه های مكانیكی تعبیه شده در این رصد خانه توسط دانشمندان،محققان و مهندسان ایرانی ساخته شده است.

همچنین وی افزود : گسترش فعالیت های این رصد خانه ملی مرهون فعالیت های شما دانشجویان است و با توجه به بستری كه در این دانشگاه محیا شده است بهترین شیوه  آغاز تحقیق و پژوهش بیشتر، همین فعالیت های دانشجویی است.

در پایان این همایش به عنوان یادبود از طرف دانشگاه صنعتی قم لوح یادبودی به ایشان اهدا گردید.

قابل توجه كلیه دانشجویان
به اطلاع كلیه دانشجویانی كه بدهی مالی دارند می رساند با توجه به حسابرسی و نزدیك شدن به پایان سال كلیه فیش های واریزی بابت خوابگاه و شهریه وتقسیط های انجام شده از تاریخ 91/12/09به بعد پذیرفته نمی شود، بدیهی است این دانشجویان موظف به پرداخت بدهی اقساط خود در تاریخ 92/01/15می باشند
چهارشنبه نهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به اطلاع كلیه دانشجویانی كه بدهی مالی دارند  می رساند با توجه به حسابرسی و نزدیك شدن به پایان سال كلیه فیش های واریزی بابت خوابگاه و شهریه وتقسیط های انجام شده از تاریخ 91/12/09به بعد پذیرفته نمی شود، بدیهی است این دانشجویان موظف به پرداخت بدهی اقساط خود در تاریخ 92/01/15می باشند . مجددا تاكید می گردد به پرداخت های بعد از تاریخ 91/12/09 ترتیب اثر داده نخواهد شد.