امروز : یکشنبه چهارم آبان 1399

ساعات سرویس در ایام امتحانات

یکشنبه هجدهم خرداد 1393 ساعت 1:8 ب ظ

مدیر پرتال  نمایش : 3318  نظرات : 0   0   0

برگزاری مسابقات فوتبال رایانه ای (PES)

دوشنبه پنجم خرداد 1393 ساعت 8:48 ق ظ

دانشگاه صنعتی قم برای اولین بار در استان موفق به برگزاری مسابقات فوتبال رایانه ای (PES) شد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: فینال مسابقات فوتبال رایانه ای  روز سه شنبه 93/2/30 به همت مدیریت دانشجویی و واحد تربیت بدنی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
این مسابقات با حضور 96 بازیكن طی شش مرحله انجام شد و بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
در مرحله نهایی آقایان اصغر احمدی و سعید صادقی با هم به رقابت پرداختد كه اصغر احمدی قهرمان این دوره از مسابقات شد.
آقای مرتضی پایمزد از همكاران واحد تربیت بدنی دانشگاه هدف از برگزاری این دوره مسابقات را افزایش شور و نشاط هر چه بیشتر دانشجویان و به نوعی تخلیه مثبت انرژی آنها دانست. وی افزود: از جمله برنامه های آتی واحد تربیت بدنی دانشگاه ،طبق استقبال و در خواست دانشجویان برگزاری مسابقه فوتبال رایانه ای (PES) در بین دانشگاه های استان به میزبانی دانشگاه صنعتی قم خواهد بود.