امروز : یکشنبه چهارم آبان 1399

مدیر پرتال  نمایش : 1914  نظرات : 0   0   0

پخش فیلم یکشنبه ها در سالن آمفی تئاتر خوابگاه شاهد

دوشنبه نوزدهم اسفند 1392 ساعت 12:21 ق ظ

شورای صنفی - رفاهی دانشجویی با همکاری اداره امور خوابگاهها برگزار می کند: مراسم پخش فیلم، یکشنبه ها ساعت 20 در سالن آمفی تئاتر خوابگاه شاهد همراه با مسابقه و اهداء جوائز برگزار خواهد شد. دانشجویان علاقمند می توانند جهت شرکت در این مراسم یکشنبه ها ساعت 20 در سالن آمفی تئاتر مجتمع حضور یابند.
مدیر پرتال  نمایش : 2094  نظرات : 0   0   0

بازدید مسئولین دانشگاه صنعتی قم از خوابگاه خواهران

سه شنبه سیزدهم اسفند 1392 ساعت 2:46 ب ظ

مدیر کل دانشجویی جناب آقای دکتر راستی، مدیریت فرهنگی دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی، مسئول انفورماتیک دانشگاه سرکارخانم فریدونی و مسئول خوابگاه خواهران سرکارخانم رضایی در بازدید از خوابگاه خواهران به بررسی مسائل صنفی- رفاهی دانشجویان و مسائل فرهنگی خوابگاه پرداختند در این بازدید دانشجویان به بیان مسائل مرتبط با امورات خوابگاه پرداختند و جناب آقای دکتر راستی قول مساعد جهت پیگیری درخواستهای دانشجویان دادند. در پایان دانشجویان نماز جماعت را به امامت حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی اقامه نمودند.

مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری اداره امور خوابگاهها اولین جلسه کارگاه مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان خوابگاه شاهد را روز دوشنبه مورخ 92/12/5 ساعت 20:30 در محل خوابگاه شاهد با حضور 73 نفر از دانشجویان برگزار کرد، این کارگاه دوشنبه هر هفته ساعت 20:30 در سالن آمفی تئاتر خوابگاه شاهد برگزار خواهد شد، لذا کلیه دانشجویان خوابگاه شاهد می توانند جهت ثبت نام در این کارگاه به سرپرستان خوابگاه مراجعه نمایند.