امروز : دوشنبه پنجم آبان 1399

مدیر پرتال  نمایش : 1886  نظرات : 0   0   0

عملگرد هفته خوابگاه ها

دوشنبه بیست و دوم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ

1. نصب و توزیع بوروشورهای طراحی شده صندوق رفاه مربوط به هفته خوابگاهها در محوطه دانشگاه و خوابگاههای دانشجویی .
  2. برگزاری مسابقات دارت ، تنیس روی میز و طناب کشی برادران و تنیس روی میز خواهران با شرکت تعدادی از دانشجویان در سالن تربیت بدنی هلال احمر با هدف ارتقای فرهنگ ورزش و اهمیت سلامت جسمانی دانشجویان در خوابگاهها .
  3. بازدید هیاًت رئیسه دانشگاه از خوابگاههای دانشجویی از جمله خوابگاههای ( خواهران و برادران )جهت بررسی مشکلات دانشجویان و همچنین نشست صمیمانه ریاست و معاونین دانشگاه با دانشجویان در اتاقهایشان
  4. راه اندازی اتاق اتو با نظارت مسئولین خوابگاه و با حضور هیاًت رئیسه دانشگاه .
  5. برگزاری مراسمی شاد ، جهت تقدیر از دانشجویان نمونه خوابگاهی ، برگزیدگان مسابقات ورزشی برگزار شده در این هفته و مسئولان خوابگاهی .
  6. برگزاری مراسم سفره حضرت زهرا (س) ، تهیه و توزیع آش نذری با مشارکت دانشجویان در خوابگاه خواهران.
  7. دعوت از حجت الاسلام آقای دکتر پناهیان در سالن آمفی تاًتر دانشگاه و با حضور گسترده دانشجویان ، محور اصلی موضوع صحبت ایشان ولایت طاغوت و ولایت فقیه بود و همچنین دعوت از آقای اسماعیلی یکی از مسئولان انجمن NA
  8. افتتاح بخش فرهنگی خوابگاه در روز بازدید هیآت رئیسه دانشگاه از خوابگاه
  9. ارائه بلیط نیم بها استخر به دانشجویان

با تشکر

اداره امور خوابگاهها

مدیر پرتال  نمایش : 1889  نظرات : 0   0   0

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر

چهارشنبه سوم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ

در صورت تمایل به شرکت در اردوی زیارتی مشهد مقدس جهت پیش ثبت نام حداکثر تا تاریخ 91/3/8 به دفتر امور دانشجویی مراجعه نمایید.

زمان پیش بینی شده: 91/4/19 الی 91/4/31 ( دهه آخر شعبان المعظم) مدت سفر 5 روز

کانون علمی - فرهنگی ایثار دانشگاه

مدیر پرتال  نمایش : 1853  نظرات : 0   0   0

اطلاعیه برگزاری انتخابات شورای صنفی

دوشنبه یکم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ

از دانشجویان علا قمند به کاندیدا شدن در انتخابات شورای صنفی دانشگاه دعوت می شود جهت اطلاع بیشتر از شرایط عضویت و ثبت نام ، حداکثر تا تاریخ 91/3/3 به امور دانشجویی دانشگاه مراجعه نمایند.

تاریخ و مکان برگزاری انتخابات متاقباً اعلام خواهد شد.