امروز : شنبه ششم مرداد 1403

مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه در سال 1401

چهارشنبه سی ام آذر 1401 ساعت 5:19 ب ظ
مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه در سال 1401

مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه صنعتی قم در روز یکشنبه 27 آذر ماه برگزار گردید.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدحسین شریفی رئیس محترم دانشگاه قم و دکتر محمود نصراله زاده عضو هیات علمی دانشگاه قم و دانشمند یک درصد برتر دنیا از مهمانان ویژه این مراسم بودند که از آن ها نیز به پاس زحمات و فعالیت های پژوهشی آنها تقدیر گردید.

دکتر مهدی سلیمانی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه گزارشی از فعالیت های پژوهش و فناوری دانشگاه در یک سال گذشته ارائه دادند و فعالیت ها و اقدامات در حال انجام و اقدامات آتی دفتر پژوهش و فناوری را مطرح نمودند.

در پایان مراسم از پژوهشگران برگزیده هیات علمی به تفکیک دانشکده ها، از دانشجویان پژوهشگر برگزیده به تفکیک مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین از کارکنان پژوهشگر و فناور برگزیده دانشگاه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.