امروز : چهارشنبه بیست و ششم اردیبهشت 1403

مالکیت قطعی زمین 42 هکتاری دانشگاه صنعتی قم و نصب تابلوی دانشگاه در آن

یکشنبه ششم مهر 1393 ساعت 1:11 ب ظ
مالکیت قطعی زمین 42 هکتاری دانشگاه صنعتی قم و نصب  تابلوی دانشگاه در آن
 به نقل از روابط عمومی دانشگاه:طی پیگیری های صورت گرفته از جانب مسئولین سابق دانشگاه بر اساس  نامه شماره 7602/116/ص ومصوبه 600/92/46812 در تاریخ 92/12/28 از سوی معاون وزیر راه و شهر سازی با واگذاری  زمینی به مساحت 6000  متر مربع  جهت ساخت ساختمان جدید دانشگاه موافقت شد .با تلاش های مجدانه دکتر آخوندی موسس وسرپرست جدید دانشگاه ، حمایت های بی دریغ دکتر لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی،حجت السلام والمسلمین صالحی منش استاندار قم،حجت السلام والمسلمین بنایی معاون سیاسی و امنیتی استان و سایر مسئولین مربوطه  تملک قطعی زمین 42 هکتاری  واقع در آزاد راه قم – تهران  بعد از نمایشگاه بین المللی استان،به دانشگاه صنعتی قم اختصاص داده شد.
همزمان با شروع سال تحصیلی جدید  مورخ 93/7/4  با حضور دکتر آخوندی، هیئت رئیسه  و جمعی از اساتید دانشگاه تابلوی دانشگاه صنعتی قم در زمین مذکور نصب شد.
دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه در این باره افزود:امید است با حمایت و تلاش کلیه اعضای دانشگاه صنعتی قم با تامین اعتبار از ارگان های مربوطه و همچنین کمک خیرین به زودی  مراحل اولیه ساخت و ساز ساختمان جدید دانشگاه  را آغاز نماییم.
 وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده جهت ارتباط با صنعت،انجام پروژه های پژوهشی توسط دانشجویان و اساتید،پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی ،احداث آزمایشگاه و کارگاه های مورد نیاز و... ساختمان فعلی دانشگاه جوابگوی این نیازها نیست.