امروز : دوشنبه ششم بهمن 1399

از برگزیدگان همشتمین دوره جشنواره ملی رویش تقدیر شد

چهارشنبه پنجم آذر 1399 ساعت 10:18 ق ظ
از برگزیدگان همشتمین دوره جشنواره ملی رویش تقدیر شد
از کانون همیاران سلامت و کارشناس امور کانونها در دانشگاه صنعتی قم  که در همشتمین دوره جشنواره ملی رویش موفق به کسب مقام شده بودند، تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛با حضور رئیس و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی قم از  کانون همیاران سلامت و کارشناس امور کانون های این دانشگاه که از برگزیدگان همشتمین دوره جشنواره ملی رویش بودند تقدیر بعمل آمد.
کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم در هشتمین دوره جشنواره ملی رویش در وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بخش کانون های اجتماعی به عنوان کانون برگزیده انتخاب و معرفی شد.
 شایان ذکر است جشنواره رویش هر ساله به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم جهت بروز توانمندی ها و استعدادهای ارزشمند کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می شود.
مسئولین امور کانون های هر دانشگاه، هر سال برترین آثار کانون ها را به دبیرخانه این جشنواره ارسال می کنند.
 برگزیده های بخش های مختلف کانون ها، پس از انجام ارزیابی و داوری به دبیرخانه جشنواره ملی رویش معرفی می شوند و از برگزیده های هر بخش تقدیر بعمل می آید.