امروز : شنبه چهارم خرداد 1398

با حضور هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم ازکارکنان آموزش تقدیر شد
چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1398 ساعت 1:44 ب ظ - توسط : روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی جلسه ای با حضور هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم از کارکنان واحد آموزش تقدیر شد.
دراین جلسه دکتررضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم از اجرای 7پروژه عمرانی در این دانشگاه تا پایان تابستان سال جاری خبرداد و افزود:طی برنامه ریزی های صورت گرفته یکی از پروژه های عمرانی مربوط به قسمت آموزش می باشد که با اعمال تغییرات مربوطه فضای فیزیکی آموزش بزرگ تر و مجهزتر خواهد شد.
در ادامه دکتر مرجانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، واحد آموزش را پیشانی دانشگاه قلمداد کرد و افزود: آموزش و پژوهش از بخش های اصلی دانشگاه می باشند.
وی گفت: با توجه به اینکه کلیه ی دانشجویان با واحد آموزش در تعامل هستند، کارشناسان مربوطه در این واحد تحت هر شرایطی با سعه صدر جوابگوی دانشجویان می باشند که جای تقدیر و تشکر دارد.
سپس کارکنان واحد آموزش به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات وانتقادات خود پرداختند.
در پایان از کارکنان خدوم آموزش در دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.