امروز : پنجشنبه پنجم اردیبهشت 1398

پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت گرامي داشت يوم الله 12 فروردين
یکشنبه یازدهم فروردین 1398 ساعت 10:52 ب ظ - توسط : روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دكتر رضایی نور رئيس دانشگاه صنعتي قم با صدور پيامي يوم الله 12 فروردين را گرامي داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
12 فروردین حماسه  ماندگاری از ملت شریف ایران است که با حضور آگاهانه در همه پرسی  فروردین سال ۱۳۵۸و ۹۸/۲ درصد رای مثبت به جمهوری اسلامی، پیروزی حق علیه باطل را به همگان نشان دادند.
 دوازدهم فروردین روز تبلور اتحاد و ایمان ، تجلی عظمت و اراده ملت ولایتمدار و آگاه ایران بود که به ندای  امام خمینی (ره) لبیک گفتند و با  خلق حماسه ای بی بدیل برای همیشه استقلال  و آزادی ایران اسلامی را جاودانه کردند .
امروز نظام مقدس جمهوري اسلامي ایران، اقتدار و صلابتش را در جهان  مدیون خون شهدا و رهنمودهاي روشنگرانه مقام معظم رهبري (مدظله العالي) است .بی شک هر ایرانی باید در هر جای این خاک پاک با حفظ و حراست از آرمان های این نظام مقدس سربلندی و عظمت ایران را رقم بزند.
 اینجانب ضمن گرامي داشت اين روز بزرگ و تسلیت به مناسبت شهادت امام  موسی کاظم (ع)، امیدوارم در ظل عنايات حضرت ولي عصر (عج) و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) با خود باوری و خود شکوفایی هر چه بیشتر شاهد اعتلای همه جانبه کشور عزیزمان باشیم.