امروز : پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1398

سه شنبه ششم فروردین 1398 ساعت 1:5 ق ظ - توسط : روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم :در فراخوانی از سوی دانشگاه گلستان، شماره حساب کمک‌های مردمی برای یاری جامعه دانشگاهی کشور به سیل‌زدگان استان گلستان اعلام شد.
دانشگاه گلستان در فراخوانی، شماره حساب کمک‌های مردمی برای یاری جامعه دانشگاهی کشور به سیل‌زدگان استان گلستان را اعلام کرد.
بر اساس اعلام دانشگاه گلستان حساب کمک‌های مردمی دانشگاه گلستان به شماره (۳۱۰۲۴۲۶۴۸۶) نزد بانک تجارت شعبه شهید بهشتی گرگان برای یاری جامعه دانشگاهی کشور به سیل‌زدگان استان گلستان اعلام شده است.امید است با کمک و حمایت جمعی همه عزیزان دانشگاهی، شاهد کاهش تالمات و آسیب‌های وارده این حادثه مصیبت بار باشیم.