امروز : پنجشنبه بیست و پنجم مرداد 1397

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز خبرنگار
سه شنبه شانزدهم مرداد 1397 ساعت 11:48 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور با صدور پیامی روز خبرنگار را به فعالان سختی ناپذیر این عرصه تبریک گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
 17 مرداد سالروز شهادت شهید همیشه جاوید محمود صارمی خبرنگار غیور و جوانمرد کشورمان است که به پاس از خودگذشتگی هایش در مزار شریف افغانستان به دست طالبان به شهادت رسید.
17 مرداد روز سربازانی است که با آگاهی بخشی درست و به هنگام به یک ملت در ایجاد باورها و اعتقادات مردم دخیل می شوند و با قلم خود همچون سلاحی آتشین از منافع ملی، اخلاق جامعه و مصلحت مردم وکشورشان دفاع می کنند.
بر خود لازم می دانم به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم، ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت از زحمات بی وقفه همه خبرنگاران شجاع و خستگی ناپذیر استان به ویژه خبرنگاران فعال در عرصه علم، فرهنگ و پژوهش تشکر و قدردانی نمایم.