امروز : پنجشنبه بیست و پنجم مرداد 1397

رئیس دانشگاه صنعتی قم از آغاز همکاری های  دوجانبه  دانشگاه صنعتی قم و دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد
چهارشنبه هفدهم مرداد 1397 ساعت 10:38 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی دیدار دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم و حجت الاسلام والمسلمین شریفی دوست مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با دکتر نورآذر رئیس دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر رایزنی های اولیه جهت همکاری دو جانبه  فی ما بین دانشگاه صنعتی قم و دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شد.

در این دیدار دکتر نورآذر ضمن خیرمقدم و عرض تبریک جهت انتصاب دکتر رضایی نور به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی قم،از آغاز همکاری فی مابین دانشگاه صنعتی قم و دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر ابراز خرسندی نمود.
در ادامه موضوعات مهمی چون استفاده از ظرفیت ها و تجربیات دکتر نورآذر جهت جذب خیرین دانشگاه ساز و راه اندازی دوره دکترای مشترک و استفاده از ظرفیت های دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

دکترنورآذر ضمن اشاره به تجربیات خویش در حوزه جذب خیرین به ویژه در دانشگاه تفرش افزود: با توجه به قابلیت های دانشگاه صنعتی قم، پس از بررسی طرح توسعه دانشگاه از خیرین دانشگاه ساز جهت بازدید از دانشگاه صنعتی قم دعوت خواهیم کرد و سپس اقدامات لازم جهت کلنگ زنی ساخت سایت جدید دانشگاه را انجام خواهیم داد.
رئیس دانشگاه صنعتی قم در خصوص برگزاری دوره دکترای مشترک گفت: پس از رایزنی های مقدماتی و انعقاد تفاهم نامه فی ما بین دو دانشگاه، مراحل مربوطه را از طریق وزارت علوم،تحقیقات و فناوری پیگیر خواهیم شد .
در پایان دکتر نورآذر آمادگی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر را جهت استفاده دانشجویان دانشگاه صنعتی قم از ظرفیت های آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه اعلام کرد.