امروز : پنجشنبه بیست و پنجم مرداد 1397

مسئولین دانشگاه صنعتی قم آماده میزبانی شایسته از دانشجویان در سال تحصیلی جدید می شوند
چهارشنبه هفدهم مرداد 1397 ساعت 8:56 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در ایام تعطیلات تابستانی، تمامی مدیران و کارکنان دانشگاه صنعتی قم، جهت نوسازی و تجهیز دانشگاه به منظور میزبانیشایسته از دانشجویان در سال تحصیلی جدید، هماهنگی ها و اقدامات لازم را فراهم نموده اند.
دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه در این خصوص گفت: ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مسئولین که در ایام تعطیل در حال آماده سازی دانشگاه جهت میزبانی شایسته  از دانشجویان جدیدالورود می باشند، اغلب کلاس ها ی  دانشگاه در حال نوسازی و تجهیز به امکانات مورد نیاز می باشند. همچنین طی برنامه ریزی های صورت گرفته، به منظور رفاه حال  دانشجویان و افزایش کیفیت خدمات آموزشی برگزاری کلاس ها در ساعات 17 الی 19 به حداقل رسیده است .
وی افزود: با همکاری معاون آموزشی و پژوهشی و روئسای دانشکده ها، مقرر شد که کلاس ها به صورت منسجم  و در حداقل تعداد روز ممکن برگزار شود تا دانشجویان جهت حضور در کلاس های آموزشی حداقل مراجعه به دانشگاه را داشته باشند که این امر باعث سهولت در رفت و آمد و افزایش زمان مطالعه دانشجویان خواهد شد.