امروز : پنجشنبه بیست و پنجم مرداد 1397

جابجایی مکان کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی قم
چهارشنبه هفدهم مرداد 1397 ساعت 8:55 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: نظر به افزایش تعداد دانشجویان و کتاب های تخصصی و عمومی کتابخانه مرکزی دانشگاه به فضایی بزرگتر، مجهزتر و مناسب تر انتقال می یابد.
دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به عدم حضور دانشجویان در تعطیلات تابستانی دانشگاه ، کتابخانه مرکزی به ساختمانی در محوطه اصلی در خیابان شهید زین الدین دانشگاه انتقال می یابد که  این مکان در مقایسه با مکان قبلی بزرگ تر، مجهز تر و مناسب تر است.
وی افزود: کتابخانه یکی از اماکن مهم دانشگاه است که مراجعه کنندگان زیادی دارد به همین دلیل متمرکز شدن مخزن و سالن های مطالعه در یک محیط، نظم،سهولت دسترسی و مدیریت بهتر را در بر خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صنعتی قم خاطر نشان ساخت: به منظور ادای دین به مقام شامخ شهدا، کتابخانه دانشگاه صنعتی قم را به نام شهید والا مقام شهید نقی مشکوه السادات پدر دکتر مشکوه السادات از روئسای سابق این دانشگاه  و اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی نامگذاری خواهیم کرد. ان شاالله به حول و قوه الهی کتابخانه شهید نقی مشکوه السادات تا اواسط شهریور ماه افتتاح خواهد شد.