امروز : شنبه سی و یکم شهریور 1397

دومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم
چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت 1397 ساعت 10:32 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

زارش روابط عمومی دانشگاه: دومین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم با حضور 25 زوج دانشجو با حمایت مسئولین دانشگاه، به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و با همکاری هیئت فاطمیون، کانون خیریه نیکان، کانون نسیم امید، کانون پادا، کانون مهدی یاوران و هیئت صراط الشهدا برگزار شد.
سخنرانی دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین شریفی دوست مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر عشقی روانشناس حوزه خانواده ،مولودی خوانی توسط حجت الاسلام والمسلمین جعفری، اجرای تئاتر، صحبت با زوج موفق ( آقای موحدی و خانم رستم از زوج های فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی قم)، قرائت خطبه عقد توسط حجت الاسلام والمسلمین  فخرالاسلام طباطبایی معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین امیدیان مدیر گروه معارف دانشگاه از برنامه های دومین جشن ازدواج دانشجویی بوده است.
این جشن با اهدای جوایز به زوج های جوان پایان یافت