امروز : چهارشنبه بیست و یکم آذر 1397

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی داشت روز استاد
دوشنبه دهم اردیبهشت 1397 ساعت 12:45 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی به مناسبت 12 اردیبهشت(روز معلم) ضمن گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید آیت الله مطهری، از تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت، اساتید و معلمان تقدیر و تشکر کرد.
متن این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
 "قشر معلمین از عزیزترین، زحمت کش ترین و موثرترین و مفیدترین اقشار جامعه اند". مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
 فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای معلم در  فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی ما است.  روز معلم تداعی کننده  شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، برای اعتلای علم و ادب ایثارگرانه کوشیدند تا نام ایران عزیز جاودانه تر از دیروز باشد
امیدوارم با همت و تلاش اساتید گرانقدر، شاهد پیشرفت های همه جانبه در حوزه علم و فناوری کشور عزیزمان باشیم و در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است ، اقتصاد دانش بنیان کشور بیش از پیش رونق یابد.
اینجانب به نو به خود ضمن قدردانی از اساتید فرهیخته این دانشگاه، توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.