امروز : جمعه هفتم اردیبهشت 1397

پيام تبريک رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت فرا رسيدن سال 1397
سه شنبه بیست و نهم اسفند 1396 ساعت 10:9 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

بسمه تعالی

یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال
گشت گرداگرد مهر تابناک، ایران زمین     روز نو آمد و شد شادی برون اندر زمین
ای تو یزدان، ای تو گرداننده مهر و سپهر    برترینش کن برایم این زمان و این زمین

همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی قم
نوروز سرآغاز شکوفایی، تجدید حیات طبیعت ونشانگر قدرت لایزال الهی در فصل های سال است. پاییز برگ ریز، زمستان برف ریز، بهار با طروات و تابستان سرسبز. در گذر از هر کدام از این تحولات قدرتی نهفته و شکری واجب.
بی شک بهار بهترین فرصت تحولات درونی هر انسانی است. به حول و قوه الهی با تحولات مثبت درونی به پیشواز بهار و سال نو خواهیم رفت . اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات  بی دریغ دانشگاهیان صنعتی قم در سالی که گذشت،فرا رسیدن سال نو را خدمت شما عزیزان تبریک عرض نموده و از آستان حضرت احدیت توفیقات روز افزونتان را مسالت می نمایم.
امید است با  یاری از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم مهدی موعود (عج) با پیروی از منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تلاش و همت شما عزیزان شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر دانشگاه صنعتی قم در سال 1397 باشیم.