امروز : دوشنبه سی ام بهمن 1396

پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی قم  در پی جان باختن کارکنان نفت‌کش ایرانی
دوشنبه بیست و پنجم دی 1396 ساعت 10:32 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم جان باختن کارکنان نفتکش ایرانی را با صدور پیامی تسلیت گفت.  متن این پیام به شرح ذیل است:
"انالله و انا الیه راجعون"
خبر ناگوار آتش سوزی و غرق شدن کشتی نفتکش سانچی در آبهای شرق چین و جان باختن کارکنان زحمتکش آن، موجب تالم و تاثر فراوان ملت شریف ایران شد.
اینجانب پرواز این دریادلان را که در راه خدمت به میهن اسلامی جان خود را اینگونه فدا نمودند را به ملت ایران و خانواده های داغدار این عزیزان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای جانباختگان غفران و رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر جزیل، سلامتی و آرامش خواستارم.
امید است که مسئولین ذیربط با پیگیری همه‌جانبه ، علل و ابعاد این حادثه دردناک را مشخص نمایند تا ضمن جلوگیری از بروز چنین حوادث ناگواری ، تسلی بخش درد و رنج خانواده های داغدار شود.