امروز : شنبه سی و یکم شهریور 1397

دانشگاه صنعتی قم میزبان و  قهرمان مسابقات آمادگی جسمانی ششمین دوره مسابقات جام وحدت حوزه و دانشگاه
یکشنبه هفدهم دی 1396 ساعت 10:59 ب ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه ، ششمین دوره مسابقات آمادگی جسمانی به میزبانی دانشگاه صنعتی قم  و به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.
این دوره از مسابقات در سالن هلال احمر در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد. در بخش خواهران ده تیم از دانشگاه های صنعتی قم، مفید، قم، علمی کاربردی شهید محلاتی، علوم پزشکی، فرهنگ و هنر، علمی کاربردی واحد قم، معارف، شهاب دانش و موسسه آموزش عالی اندیشه اسلامی با هم به رقابت پرداختند که دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب مقام سوم شد.
همچنین در بخش برادران هشت تیم از دانشگاه های صنعتی قم،علوم پزشکی، قم، علمی کاربردی هلال احمر، علمی کاربردی شهید محلاتی، شهاب دانش ،آموزش عالی فقه و اصول و آموزش عالی امام خمینی با هم به رقابت پرداختند و در بخش تیمی دانشگاه صنعتی قم مقام قهرمانی را به خود اختصاص داد. در بخش انفرادی سید علیرضا حجازی از دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب مقام نخست این مسابقات شد.
شایان ذکر است با برنامه ریزی های منسجم در واحد تربیت بدنی ششمین دوره مسابقات جام وحدت حوزه و دانشگاه با کمترین هزینه و بهترین کیفیت برگزار شد.