امروز : پنجشنبه بیست و هشتم دی 1396

پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی داشت یوم الله 19 دی
یکشنبه هفدهم دی 1396 ساعت 10:38 ب ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی یوم الله 19 دی را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:
پیام خونین مردم خداجوی قم در 19 دی سال 56 یادآور حماسه ای باشکوه است که خروشی انقلابی را در سراسر کشور طنین انداز کرد و سلطه دو هزار و پانصد ساله نظام شاهنشاهی را در هم پیچید که در نهایت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را رقم زد.
مردم در حماسه 19 دی ثابت کردند که از هیچ قدرتی برای قدم گذاشتن در مسیر حق و حقیقت بیم ندارند و با باور قلبی و ایمان کامل در راه پیروزی انقلاب اسلامی حتی جان خود را فدا می کنند.
 دیروز ملت ایران با بصیرت هر چه تمام با پشتیبانی از امام خمینی (ره) پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را رقم زدند و امروز همه ما با پشتیبانی از مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) راه هرگونه دخالت و سلطه گری  را بر دشمنان داخلی و خارجی خواهیم بست. راهپیمایی عظیم 9 دی و نقش بر آب کردن نقشه های شوم آمریکا و عربستان در شلوغی های اخیر گواه پشتیانی ملت از ولایت فقیه است.
اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای همیشه جاوید به ویژه شهدای یوم الله 19 دی، امیدوارم با  توکل به خداوند متعال ، توجهات خاصه حضرت حجت (عج) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شاهد اعتلای همه جانبه ایران اسلامی باشیم.