امروز : چهارشنبه بیست و یکم آذر 1397

بیانیه جامعه دانشگاهی صنعتی قم به مناسبت دهه بصیرت
چهارشنبه ششم دی 1396 ساعت 3:24 ب ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: بیانیه جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم به شرح ذیل می باشد:
با وجود همه فتنه گری های دشمنان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا كنون،وحدت و بصیرت آحاد ملت بزرگ و شریف ایران در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی)انسجام و اقتدار را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده است.
همبستگی ملت ایران در نهم دی ماه سال 88 نمونه عینی این ادعاست.روزی كه در تقویم جمهوری اسلامی ایران دینداری،عشق ورزی به میهن ،وحدت و عشق به ولایت به تصویر كشیده شد .تصویر گران این صحنه به یادماندنی پیر، جوان،زن ومرد از تمامی اقشار جامعه بودند که عشق و ارادتشان را به رهبرشان نشان دادند.
فی الواقع این روز برای دشمنان ما تداعی كننده یاس و شكست امپریالیست و هوشیاری و بصیرت ملت قهرمان ایران است.ما جامعه دانشگاهی صنعتی قم با گرامی داشت این یوم الله به سران وحامیان فتنه اعلام می كنیم با وجود خیانت ها؛تحریم ها و فتنه گری های دشمنان اجازه نمی دهیم خدشه ای به خاك میهنمان وارد شود و با پیروی از رهنمودهای رهبر کبیرمان حامی همیشگی اسلام،قرآن و ولایت فقیه خواهیم بود.