امروز : یکشنبه بیست و ششم آذر 1396

با حضور استاندار، هجدهمین نمایشگاه فن بازار در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد
یکشنبه دوازدهم آذر 1396 ساعت 9:36 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: هجدهمین نمایشگاه فن بازار با حضور استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

استاندار قم با بیان اینکه پژوهش عامل برتری و رشد یک کشور است گفت: پژوهش ها زمانی کاربردی می شوند که بر اساس نیازهای استان طراحی شده باشند.
وی با اشاره به این مطلب که هیچ چیز خوبی به آسانی به دست نمی آید اظهار کرد: در هر تحقیق و پژوهشی که انجام می شود باید به چگونگی عملکرد و نحوه اجرای آن توجه شود.
صادقی با تاکید بر اینکه نخبه شد ن نتیجه تلاش وعمل فزاینده است افزود: پژوهش ها باید براساس کمبودها و نیازهای اساسی استان طراحی و انجام شود.
استاندار قم با بیان اینکه پژوهش ها سبب خطای کمتر و منفعت بیشتر پروژه ها و برنامه ها خواهد شد گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت باید قوی تر و هدفمندتر از گذشته باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها باید به صنعت استان کمک کنند اظهار کرد: پژوهش زمانی ثمربخش است که نماد بیرونی و کاربردی داشته باشد.
استاندار قم با اذعان به کمبود اعتبارات پژوهشی استان گفت: تمرکز در برنامه های پژوهشی استان می تواند تا حدودی از بار مشکلات استان بکاهد.
مهندس صادقی با بیان اینکه احتمالا نمایشگاه پژوهش و فناوری هر سال در دانشگاه صنعتی برگزار شود گفت: این دانشگاه زمینه و بنیه خوبی در ارتباط دانشگاه و صنعت استان دارد.
در بخش دیگری از این مراسم رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به اینکه این دانشگاه 28 رشته تحصیلی را پوشش داده است گفت: بیش از 40 درصد از دانشجویان دانشگاه در 14 رشته مختلف در مقطع ارشد تحصیل می کنند.
دکتر بهرام خوشنویسان با بیان اینکه دبیرخانه کمیته ارتباط با صنعت در دانشگاه صنعتی قم قرار دارد، افزود: این دانشگاه دارای رتبه 5 کشور در حوزه نانو می باشد.
وی با اعلام آمادگی جهت برگزاری سالانه نمایشگاه فن بازار گفت: ضرورت دارد برنامه های نمایشگاه سال به سال پایش شود و شرکت هایی در نمایشگاه حضور داشته باشند که براساس پژوهش و فناوری شکل گرفته باشند.
شایان ذکر است هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری(فن بازار) استان قم به مناسبت هفته پژوهش و فناوری با 21 غرفه شامل 12 غرفه مراکز آموزشی، پژوهشی و فناوری ،7 واحد صنعتی و 2 دستگاه اجرایی از 11 تا 13 آذرماه سال جاری در دانشگاه صنعتی قم در حال برگزاری است.