امروز : یکشنبه بیست و ششم آذر 1396

پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز بسیج مستضعفان
شنبه چهارم آذر 1396 ساعت 9:18 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز بسیج مستضعفان را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:
هفته بسیج فرصت ارزنده‌ای است تا به شایستگی، یکی ازیادگارهای ماندگار بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران را گرامی بداریم. بسیج یک مجموعه ای است که با مشارکت مردم در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، علم و فناوری ،نظامی و ... به حق پیشرفت کشور را به ارمغان آورده است.
بی شک بسیج نماد ایثار اخلاص، فداکاری و عشق به اسلام است تا حدی که امام خمینی (ره) در آغاز شکل‌گیری بسیج فرمودند : امیدوارم بسیج روزی الگوی تمام مستضعفین جهان و ملت‌های جهان شود.
اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره تمامی شهدای عزیزمان به ویژه شهدای بسیجی، فرارسیدن این ایام و همزمانی آن با حلول ماه ربیع و سقوط داعش به همت سرداران سپاه پاسداران، بسیجیان غیور و شهدای مدافع حرم که مایه مباهات جامعه بشری هستند را تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم در سایه عنایات حضرت حجت (عج) و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شاهد ترویج و گسترش تفکر بسیجی در جامعه باشیم.