امروز : چهارشنبه یکم آذر 1396

رئیس دانشگاه صنعتی قم طی صدور پیامی حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی را تسلیت گفت
شنبه یازدهم شهریور 1396 ساعت 12:53 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم طی صدور پیامی با خانواده های جان باختگان حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی اظهار همدردی کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
وقوع حادثه دردناک و دلخراش واژگونی اتوبوس دانش آموزان نخبه هرمزگانی که موجب جان باختن و مصدومیت تعدادی از این عزیزان که آینده ساز این و مرز و بوم بودند تاثر هموطنانمان را در اقصی نقاط ایران اسلامی برانگیخت.
اینجانب ضمن ابراز همدردی و عرض تسلیت به خانواده های این عزیزان و طلب شفای عاجل برای مصدومین ، امیدوارم که با پیگیری مسئولین، بهبود ایمنی جاده ها و رعایت هر چه بیشتر قوانین و مقررات از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود و با مسببین این حادته برخورد قانونی صورت گیرد.