امروز : پنجشنبه سی ام شهریور 1396

اولین المپیاد ملی ورزش همگانی ویژه دانشجویان برگزار شد
سه شنبه هفتم شهریور 1396 ساعت 12:22 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین و بزرگ ‌ترین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور از ۲۵ تیر الی۳ مرداد ۱۳۹۶ به میزبانی دانشگاه تهران برگزارشد .
در این رویداد ملی که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ورزش و جوانان برگزار شد، حدود ۲ هزار دانشجوی دختر و پسر در قالب ۱۲۰ تیم دانشگاهی از دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، علمی کاربردی، غیرانتفاعی و... به رقابت پرداختند.
با توجه به سهمیه اختصاص داده شده از جانب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه صنعتی قم نیز در سه رشته فیریزبی، فوتبال هدفمند و آمادگی جسمانی در این المپیاد شرکت نمودند.
دکتر پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ورزش و فعالیت بدنی را جزو فرهنگ هر کشور خواند و هدف از برگزاری این رویداد ملی را توسعه ورزش همگانی و جذب دانشگاهیان دانست. وی این رویداد را الگوی تعامل و هم‌افزایی در بین دانشجویان قلمداد کرد.