امروز : پنجشنبه سی ام شهریور 1396

دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی  چهارم شهریور روز کارمند را به کارکنان دانشگاه صنعتی قم تبریک گفت
یکشنبه پنجم شهریور 1396 ساعت 8:36 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط دانشگاه : دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز کارمند را به کارکنان دانشگاه صنعتی قم تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:
مقام معظم رهبری( مدظله العالی): کارِ متّکی به ایمان و امید، علاج همه‌ی دردهای یک ملّت است.
بی شک موفقیت و توسعه دانشگاه صنعتی قم  مرهون تجربه، تخصص و توانمندی کارکنانی است که همواره با تعهد ، تلاش و دلسوزی هر چه تمام این دانشگاه را به سوی چشم اندازهای تعیین شده آن پیش می برند.
بر همگان واضح و مبرهن است که نیروهای انسانی کارآمد از ذخایر و منابع اصلی سازمان ها محسوب می شوند که با خلاقیت، تولید افکار نو و بدیع در پیشبرد اهداف سازمانی، رشد و شکوفایی سازمان و همچنین جامعه را ایجاد خواهند کرد.
اینجانب ضمن تبریک روز کارمند  و تقدیر و تشکر از زحمات بی وقفه شما عزیزان تندرستی ، موفقیت و شادکامی روز افزونتان را از خداوند متعال خواستارم .