امروز : چهارشنبه پنجم مهر 1402
اخبار

اخبار


اخبار دانشگاه

نحوه ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال 1402
دوشنبه بیستم شهریور 1402 ساعت 11:41 ق ظ - توسط : روابط عمومی


ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به دانشجویان پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد سال 1402، به اطلاع می رساند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه صنعتی قم بصورت زیر انجام می پذیرد:

  • ثبت نام صرفا غیرحضوری بوده و به صورت الکترونیکی انجام می گیرد.

لذا خواهشمند است تمامی موارد ذکر شده در ذیل را انجام داده و تا حصول نتیجه مراحل ثبت نام را دنبال نمایید.

کانال اطلاع‌رسانی  دانشگاه صنعتی قم:

کانال رسمی دانشگاه صنعتی قم فقط در پیام رسان داخلی "بله"  به آدرس زیر منتشرخواهد شد.

https://ble.ir/qutnews

 

مرحله 1: ثبت نام غیرحضوری به صورت الکترونیکی:

 

برنامه زمان بندی ثبت نام غیر حضوری دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی1402

ساعت

تاریخ

ایام

رشته ها

از ساعت 8 الی 24

21/06/1402 الی 23/06/1402

سه شنبه تا پنجشنبه

کلیه رشته ها

 

قبل از ورود به سایت دانشگاه صنعتی قم جهت ثبت نام، موارد ذکر شده در ذیل را اسکن نمایید (زیرا برای ثبت نام به این موارد جهت بارگزاری نیاز خواهید داشت).

  • تصویر تمام صفحات شناسنامه وکارت ملی.
  • تصویر عکس 4*3 تمام رخ زمینه سفید تهیه شده در سال جاری ( به اندازه 263*649 و یا کمتر که حجم عکس حدودا 25 کیلوبایت شود)
  • تصویر اصل مدرک کارشناسی و یا تصویر گواهی موقت کارشناسی و در صورت نداشتن مدرک، فرم معدل و فرم شماره 3 (فرم تعهد فراغت از تحصیل)
  • تصویر اصل مدرک کاردانی و یا تصویر گواهی موقت کاردانی در صورت وجود
  • تصویر فرم های سنجش طبق نیاز و ضرورت هر فرد پر گردد و بارگزاری شود. (فرم های سنجش را می توانید از این قسمت فرم های سنجش دریافت نمایید. بارگزاری فرم شماره  4 برای تمامی دانشجویان روزانه الزامی می باشد. بقیه فرم­های سنجش در صورتی که با وضعیت متقاضی مطابقت داشته باشد پر کرده و بارگزاری نمایید)
  • تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت در صورت موجود بودن

بعد از اسکن تمامی موارد بالا و پر شدن فرم های مربوطه به آدرس ذیل مراجعه کرده و ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهید.

آدرس سایت https://erp.qut.ac.ir/stdnew    

نکته 1: جهت ورود به سامانه ثبت نام اینترنتی نام کاربری، کد ملی دانشجو و کلمه عبور، شماره شناسنامه متقاضی می باشد.

نکته 2: کد ملی باید به صورت کامل و 10 رقمی وارد گردد بدون خط تیره و فاصله ( اگر کد ملی و شماره شناسنامه متقاضی با صفر شروع شود ممکن است برای ورود به سایت نیاز به صفر اول شماره ملی نباشد لذا هم با صفر اول و هم بدون صفر تست نمایید)

بعد از ورود به سامانه ثبت نام اینترنتی مراحل ثبت نام را به طور کامل انجام داده و تمامی فرم های مربوطه را ( که قبلا اسکن نموده اید و در توضیحات بالا به آنها اشاره شده است ) در قسمت خود بارگزاری نمایید و در انتهای بخش ثبت نام اینترنتی گزینه ارسال را کلیک نمایید.

بعد از ارسال ثبت نام اینترنتی، به شماره موبایل وارد شده دانشجو پیامکی ارسال می گردد. ( البته در صورتی که سامانه تبلیغات پیامکی شما فعال باشد)

در ادامه در روزهای بعد کارشناسان محترم آموزش دانشگاه اطلاعات ارسالی متقاضیان را بررسی نموده که در صورت تایید درخواست ثبت نام دانشجو، به شماره موبایل دانشجو پیامکی مبنی بر تایید ثبت نام اینترنتی حاوی شماره دانشجویی ارسال می گردد و در صورت رد درخواست پیامکی حاوی نقص در پرونده و یا رد درخواست به متقاضی ارسال می گردد که در این مورد متقاضی باید مجددا به لینک ثبت نام اینترنتی مراجعه کرده و نواقص خود را تکمیل و ارسال نماید. دانشجویانی که شماره دانشجویی به آنان ارسال نشده است می توانند در قسمت لینک ثبت نام اینترنتی بعد از تایید درخواست آن از جانب دانشگاه شماره دانشجویی خود را مشاهده نمایند. لذا متقاضیان محترم نگران عدم دریافت پیامک نباشند.

توجه: درصورتی که گزینه ارسال جهت بررسی (آخرین مرحله بعد از تایید نهایی) را کلیک نکرده باشید درخواست به کارشناس تحصیلات تکمیلی ارسال نمی شود، بنابراین ثبت نام انجام نمی شود.

توجه: در صورت داشتن نقص پرونده درخواست ثبت نام برگشت داده می شود و باید نقص پرونده توسط دانشجو  برطرف و مجددا درخواست ارسال شود. (در صورت نداشتن مدرک کارشناسی (و مدرک کاردانی در صورت وجود) و یا فرم معدل با مهر و امضای دانشجو درخواست ثبت نام حتما رد می شود.)

تمام دانشجویان پسر بعد از  انجام امور نظام وظیفه در سامانه epolice.ir  نام و نام خانوادگی و کد ملی خود را به آیدی mosavii123456@ کارشناس نظام وظیفه ارسال نمایید. جهت راهنمایی در خصوص نحوه درخواست معافیت تحصیلی و دیدن ویدیو آموزشی به کانال زیر در پیام رسان بله  مراجعه نمایید.

 در صورت عدم انجام امور نظام وظیفه ثبت نام دانشجو لغو خواهد شد.

https://ble.ir/nzmqut1402

 نکته: دانشجویانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائم می باشند تصویر آنرا به همراه نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود به  آیدی mosavii123456@ کارشناس نظام وظیفه ارسال نمایند.

-درصورت هرگونه سوال یا ابهام در ساعات کاری به شماره 36169528-025 تماس حاصل فرمایید.

  • دانشجو موظف است در زمان شروع کلاسها، اصل مدارک خود را به کارشناس امور بایگانی آقای اصغری تحویل نمایند. آیدی آقای اصغری کارشناس بایگانی پرونده های آموزشی در پیام رسان ایتا

https://eitaa.com/qutb11

توجه مهم: انتخاب واحد دانشجویان ورودی جدید را دانشگاه برای شما انجام خواهد داد. لذا دانشجویان دروس انتخاب واحد شده خود را در پرتال دانشجویی (سامانه ERP در قسمت فرم تثبیت) مشاهده نمایند.

 

 

                                                                      با آرزوی توفیق روزافزون

RSS
كتاب های قرآنی و استقبال دانشجویان

به نقل از روابط عمومی دانشگاه:نمایشگاه كتاب های  قرآنی به همت جامعه اسلامی از 11 الی 15 آذر ماه در حال برگزاری است.

این نمایشگاه با بیست عنوان كتاب و بیش از صد جلد كتاب قرآنی روز، مورد استقبال بسیاری از دانشجویان قرار گرفته است. هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی هر چه بیشتر جوانان با آیات قران ونحوه استفاده از آموزه های الهی در زندگی مدرن  است. از جمله كتب موجود در این نمایشگاه می توان به كاربرد قرآن در زندگی،قرآن و اقتصاد،قرآن و مدیریت،قرآن وطب،قرآن و علوم سیاسی اشاره كرد.

شایان ذكر است خریداران از چهل درصد تخفیف ویژه برخوردار خواهند شد.

كتاب های قرآنی و استقبال دانشجویان

سه شنبه بیست و هشتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
دانشجویان  در نمایشگاه شكوه هجرت

دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در نمایشگاه شكوه هجرت

 به نقل از روابط عمومی دانشگاه:دانشجویان جهادگر دانشگاه صنعتی قم در روزهای یكشنبه و دوشنبه 21 و 22 آبان 1391 در نمایشگاه شكوه هجرت  واقع در سالن همایش های دفتر سازمان تبلیغات اسلامی ،شركت كردند.

 در این نمایشگاه دستاوردهای آخرین اردوهای جهادی، دانشگاه های  استان قم به معرض نمایش قرار داده شد.در غرفه مربوط به دانشگاه صنعتی قم نیزدستاوردهای اردوی جهادی تابستان سال 1391 به روستاهای سیاه گاو و سرآب نقل استان ایلام در قالب پخش كلیپ،فیلم و عكس در معرض دید بازدیدكنندگان قرار گرفت.

از جمله مهم ترین فعالیت های انجام شده در این اردوی 16 روزه به شرح ذیل می باشد:

ساخت مسجد الزهرا با نقشه كشی و مهندسی دانشجویان جهادگر

ساخت خانه عالم و اتاق بسیج

بازسازی مدرسه راهنمایی و دبیرستان این روستا

دیوار نویسی احادیث

برگزاری كلاس های آموزشی و درسی،آشنایی با قرآن كریم و كمك های اولیه

دیدار باخانواده شهید رضایی نژاد از دانشمندان شهید انرژی هسته ای

شایان ذكر است اردوهای جهادی دانشجویان این دانشگاه به نقاط دیگر ایران اسلامی كماكان ادامه دارد.

دانشجویان در نمایشگاه شكوه هجرت

سه شنبه هفتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
توسعه فضای آموزشی دانشگاه

(توسعه فضای آموزشی دانشگاه صنعتی قم ضروری است)

حجت السلام والمسلمین محمد مهدی انصاری معاون محترم سیاسی و امنیتی استاندار،جناب آقای دكتر عسكری مدیر كل سیاسی وانتخابات استان قم ،دكتر حاجی مظفری مدیر كل بهزیستی و آقای بابایی معاون دفتر سیاسی و انتخابات استانداری،صبح روز دوشنبه 91/8/29 از دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم بازدید كردند.

در این بازدید معاون سیاسی و امنیتی استاندار ضمن تقدیر و تشكر از تلاش بی وقفه  مسئولین این دانشگاه،با اشاره به مشكل كمبود فضای آموزشی و اداری در این دانشگاه اظهار داشت:با همكاری دستگاه های ذیربط و استانداری به زودی تا حد زیادی مشكل كمبود فضای این دانشگاه بر طرف خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه شهر مقدس قم و هدفگذاری صورت گرفته جهت تبدیل  این شهر به یك جهانشهر شیعی و شهری امن و پاك  اظهار داشت: توسعه مراكز آموزش عالی در این استان در سال های اخیر مورد توجه مسئولان نظام و دولت خدمتگزار بوده و با همین دید تاسیس دانشگاه صنعتی جهت رفع نیازهای قم در بخش های مهندسی و صنعتی موافقت شد.

در انتهای این بازدید دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه از زحمات حجت السلام والمسلمین انصاری به منظور  واگذاری زمین مورد نیازدانشگاه وحمایت های همه جانبه ایشان از وی تقدیر و تشكر كردند.

توسعه فضای آموزشی دانشگاه

سه شنبه هفتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
ورود کاربران
ثبت نام بازنشانی رمز ورود