امروز : دوشنبه شانزدهم تیر 1399

انتصاب مدیر مالی دانشگاه
مدیر پرتال  نمایش : 2088  نظرات : 0   0   0

انتصاب مدیر مالی دانشگاه

طی حکمی از طرف دکتر مشکوه السادات سرپرست دانشگاه صنعتی قم، آقای دکتر محسنی به عنوان مدیر مالی دانشگاه منصوب گردید.
یکشنبه سی ام مرداد 1390 ساعت 3:57 ب ظ

انتصاب مدیر اداری
مدیر پرتال  نمایش : 2219  نظرات : 0   0   0

انتصاب مدیر اداری

طی حکمی از طرف دکتر مشکوه السادات سرپرست دانشگاه صنعتی قم، آقای مهندس حسین هنرمند به عنوان مدیر اداری منصوب گردید
یکشنبه سی ام مرداد 1390 ساعت 3:18 ب ظ

طی حکمی از طرف دکتر مشکوه السادات سرپرست دانشگاه صنعتی قم، آقای  مهندس حسین هنرمند به عنوان مدیر اداری  منصوب گردید.
انتصاب ریاست دانشکده برق و کامپیوتر
مدیر پرتال  نمایش : 2040  نظرات : 0   0   0

انتصاب ریاست دانشکده برق و کامپیوتر

طی حکمی از طرف دکتر مشکوه السادات سرپرست دانشگاه صنعتی قم، آقای دکتر جواد شریفی به عنوان ریاست دانشکده برق و کامپیوتر منصوب گردید.
شنبه بیست و نهم مرداد 1390 ساعت 4:7 ب ظ

طی حکمی از طرف دکتر مشکوه السادات سرپرست دانشگاه صنعتی قم، آقای دکتر جواد شریفی به عنوان ریاست دانشکده برق و کامپیوتر  منصوب گردید.
سخنرانی دکتر مهدی نژاد  معاون محترم پژوهشی و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در جلسه معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم
مدیر پرتال  نمایش : 1651  نظرات : 0   0   0

سخنرانی دکتر مهدی نژاد معاون محترم پژوهشی و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در جلسه معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم

دانشگاه صنعتی قم سرریز دانشگاههای تهران را جذب می کند. بعضاً افرادی با رتبه خوبی اینجا را انتخاب کرده اند . در سخنان رهبری است که نگاه به قم به عنوان پایگاه جهانی شود .
شنبه بیست و دوم مرداد 1390 ساعت 10:59 ق ظ

سخنرانی دکتر مهدی نژاد  معاون محترم پژوهشی و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در جلسه معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم

دانشگاه صنعتی قم سرریز دانشگاههای تهران را جذب می کند. بعضاً افرادی  با رتبه خوبی اینجا را انتخاب کرده اند . در سخنان رهبری است که نگاه به قم به عنوان پایگاه جهانی شود . از اینجا است که مسا ئل فرهنگی به سراسر دنیا منتقل می شود . استان قم به علت کم آبی  از کشاورزی نمی تواند منبع در آمد داشته باشد، پس صنعت در این استان نقش مهمی دارد . دانشگاه صنعتی باید و از الان برود خود را هماهنگ با برنامه های توسعه استان بکند جدا از آن حرکت نکند .از همین جا باید به دنبال رشته های صنعتی مورد نیاز رفت فوراً زمین دانشگاه مهیا شود . جذب هیآت علمی اولویت اول است .باید دانشگاه صنعتی در شان و لایق به شهر مقدس قم داشته باشد.

سخنرانی مهندس محرری  معاونت محترم پشتیبانی و توسعه نیروی انسانی در جلسه معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم
مدیر پرتال  نمایش : 1673  نظرات : 0   0   0

سخنرانی مهندس محرری معاونت محترم پشتیبانی و توسعه نیروی انسانی در جلسه معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم

نیاز قم به رشته های مهندس بسیار زیاد است. آمار در کنکور سراسری سال 89 نشان می دهد دانش آموزان قم رتبه اول در کل کشور را کسب کرده اند .
شنبه بیست و دوم مرداد 1390 ساعت 10:41 ق ظ

سخنرانی مهندس محرری  معاونت محترم پشتیبانی و توسعه نیروی انسانی در جلسه معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم

نیاز قم به رشته های مهندس بسیار زیاد است .آمار در کنکور سراسری سال  89 نشان می دهد دانش آموزان قم رتبه اول در کل کشور را کسب کرده اند . لذا وضعیت استان از لحاظ علمی باید تقویت شود و همچنین دانشگاه صنعتی قم باید تقویت کنیم.

انتصاب آقای دکتر محمد هادی مشکوه السادات به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی قم
مدیر پرتال  نمایش : 2039  نظرات : 0   0   0

انتصاب آقای دکتر محمد هادی مشکوه السادات به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی قم

در تاریخ 90/4/24 طی حکمی از طرف آقای دکتر دانشجو وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری آقای دکتر محمد هادی مشکوه السادات به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی قم منصوب شدند.
پنجشنبه ششم مرداد 1390 ساعت 10:31 ق ظ