به گزارش روابط عمومی دانشگاه این کتاب در خصوص "ویژگی های سیستم های نانوساختاری طول ثابت" است. در این کتاب به معرفی مفهوم سیستم های طول ثابت پرداخته شده است. این مفهوم در هیچ کتاب دیگری تاکنون مورد بحث قرار نگرفته و در هیچ کتاب فارسی یا لاتین حتی در مورد آن صحبتی هم به میان نیامده است. نویسنده کتاب، در طی ده سال پژوهش روی این مفهوم در سیستم های مختلف به بررسی جوانب آن در شرایط مختلف پرداخته است. |
علاقمندان جهت تهیه کتاب "درکعمومی علم داده" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی lib@qut.ac.ir،
تماس با داخلی 533 (خانم بهرامی)، مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.ir
و مراجعه به اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.
مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه صنعتی قم در روز یکشنبه 27 آذر ماه برگزار گردید.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدحسین شریفی رئیس محترم دانشگاه قم و دکتر محمود نصراله زاده عضو هیات علمی دانشگاه قم و دانشمند یک درصد برتر دنیا از مهمانان ویژه این مراسم بودند که از آن ها نیز به پاس زحمات و فعالیت های پژوهشی آنها تقدیر گردید.
دکتر مهدی سلیمانی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه گزارشی از فعالیت های پژوهش و فناوری دانشگاه در یک سال گذشته ارائه دادند و فعالیت ها و اقدامات در حال انجام و اقدامات آتی دفتر پژوهش و فناوری را مطرح نمودند.
در پایان مراسم از پژوهشگران برگزیده هیات علمی به تفکیک دانشکده ها، از دانشجویان پژوهشگر برگزیده به تفکیک مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین از کارکنان پژوهشگر و فناور برگزیده دانشگاه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نام دکتر هادی زیانی عضو هیات علمی گروه برق و مخابرات دانشگاه صنعتی قم در لیست اسامی دو درصد برتر دانشمندان پر استناد دنیا قرار گرفت.
این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قم تبریک می گوییم.
هفته ملی پژوهش و فناوری، هفته ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می آورد تا کلیه ذی نفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت های موجود در کشور برای آینده برنامه ریزی بهتر و مهم تری را در دستور کار خود قرار دهند. انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری و تجلیل از آن ها و همچنین ایجاد فرصت تعامل بین ذینفعان این حوزه به شیوه های مختلف نظیر برگزاری نمایشگاه، فن بازار، همایش، سمینار، مصاحبه های مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی فضایی را در کشور ایجاد می کند که ضمن ارتقاء شان و جایگاه پژوهش و فناوری، بسترسازی محکمی را برای ادامه راه تقویت و توسعه پژوهش و فناوری که ضامن پیشرفت واقعی کشور و ایجاد ثروت، رفاه و امنیت برای مردم است در ابعاد اجتماعی و فرهنگی فراهم نماید. از سال ۱۳۷۹ به منظور ترويج فرهنگ پژوهش، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري چهارمين هفته آذرماه را با توجه به نامگذاري ۲۵آذرماه به نام روز پژوهش از طرف شوراي فرهنگ عمومي، به نام هفته پژوهش نام نهاد و مسئوليت برگزاري اين هفته را به معاونت پژوهشي اين وزارت سپرد.
اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری:
- ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح کشور و ارتقای شان و جایگاه پژوهش و فناوری فعالان در این حوزه
- تشویق و ترغیب پژوهشگران و فناوران کشور به تولید بیشتر علم و فناوری و عزت و ثروت ناشی از آن
- تبیین وضعیت موجود پژوهش و فناوری، روندها و آینده آن در کشور برای افکار عمومی و مسولین و اخذ بازخورد برای هماهنگی و پیشرفت کار
- شناسایی و عرضه یافته های پژوهش و فناوری
- بسترسازی برای تجاری سازی یافته های پژوهش ها و فناوری های توسعه یافته
- برقراری ارتباط سازنده میان پژوهشگران و فناوران دستگاه های اجرایی و خریداران دستاوردها یا تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت
- تشویق و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر
- ارزیابی فعالیت های پژوهشی و فناوری یکساله دانشگاه ها و دیگر مراکز تحقیقاتی
- افزایش حساسیت و توجه مدیران به فعالیت های پژوهشی و فناوری
اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری در سال 1401 به شرح زیر است:
۱۹ آذر؛ جهاد تبیین و دستاوردهای علمی و فناوری
۲۰ آذر؛ مدرسه و آینده سازان خلاق
۲۱ آذر؛ علوم انسانی و علوم پایه - ارکان اقتصاد دانشبنیان
۲۲ آذر؛ دانشگاه مبدا تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین
۲۳ آذر؛ پژوهش و فناوری، بنیان مرجعیت و دیپلماسی علمی
۲۴ آذر؛ دانشمندان و سرآمدان علمی؛ پیشران پژوهش و فناوری
در همین راستا دفتر مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قم ویژه برنامه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه را در روز یکشنبه 27/09/1401 ساعت 12:30 الی 14 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار می نماید.
از کلیه علاقمندان، اساتید و دانشجویان دعوت بعمل می آید تا در این برنامه شرکت نمایند.
علاقمندان جهت تهیه کتاب "فناوری نانو در گیاهان؛ اصول و روش ها" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی press@qut.ac.ir،
تماس با داخلی 162 (اقای شاه قلعه)، مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.ir
و مراجعه به اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کتاب فرآیندهای موثر در تضمین کیفیت نوشته بوید ال سامرز با ترجمه محمد حبیبی و محمدرضا مرجانی در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسیده است.
در این کتاب آمده است در صورتی که با هدف سودآوری، کاهش هزینه، کنترل و بهبود خدمات به کیفیت پرداخته شود، تلاش و اقدامات افراد و شرکتها در زمینه حفظ یک محیط و موقعیت حرفهای بهینهسازی میشود. انجام بازنگریها و ممیزیهای مربوط به تضمین کیفیت، باعث حصول اطمینان از انطباق در قراردادهای مشخص و رضایت مشتری برای شرکتها و مؤسسات موفق میشود.
ضروری است تا پیش از ارائه محصولاتِ باکیفیت و بااهمیت به داخل یا خارج شرکتها و مؤسسات، سرفصلها و بخشهای تشریح شده در کتاب فرآیندهای مؤثر در تضمین کیفیت درک و اجرا شوند.
فصول این کتاب بهگونهای بیان گردیده تا میزانِ تضمین کیفیتِ داخلی و خارجی برای بازنگریها، ممیزیها و ارزیابیهای درونسازمانی، آموزش دیده و شرایط لازم را برای همکاری در زمینه تضمین کیفیت و انطباقِ الزامات محصول، احراز کنند. بدین ترتیب میتوان نظارت اثربخشی را در سطح سازمان توسعه داد.
علاقمندان جهت تهیه کتاب "فرآیندهای موثر در تضمین کیفیت" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی press@qut.ac.ir،
تماس با داخلی 162 (اقای شاه قلعه)، مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.ir
مراجعه به اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.