امروز : پنجشنبه سی ام شهریور 1396

تازه های دانشگاه

استقرار دبیرخانه کمیته ارتباط صنعت و دانشگاه استانداری در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دبیرخانه کمیته ارتباط صنعت و دانشگاه استان در دانشگاه صنعتی قم استقرار مي يابد.
پنجشنبه پنجم مرداد 1396 ساعت 12:29 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

عطف به نامه شماره 14447مورخ96/4/18 مبنی برمصوبات جلسه روز دوشنبه 96/4/12 كه با حضور مهندس احد جمالي معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار برگزار شد،دانشگاه صنعتي قم به عنوان  دبیرخانه و بانک اطلاعات کمیته ارتباط صنعت و دانشگاه استان انتخاب  شد و دكتر بهرام خوشنويسان رئيس دانشگاه صنعتی قم  به عنوان رئیس این دبیرخانه منصوب شد.
شايان ذكر است از طرف دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری معاونت هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع دانشگاه صنعتی قم به عنوان دبیر سرمایه گذاری دانشگاه های استان انتخاب شد تا نسبت به برنامه ریزی و نحوه مشارکت دانشگاه های استان در تعیین فرصت های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در طرح ها ي دانش بنیان اقدام نماید.