امروز : پنجشنبه سی ام شهریور 1396

تازه های دانشگاه

درخشش دانشگاه صنعتی قم در هفتمین دوره ارزیابی نهادهای ترویجی فعال کشور در مسابقه فناوری نانو
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دانشگاه صنعتی قم به عنوان تنها نهاد برگزیده استان از جانب ستاد ویژه توسعه فناوری نانوی
سه شنبه بیست و هفتم تیر 1396 ساعت 12:34 ق ظ - توسط : مدیر پرتال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دانشگاه صنعتی قم به عنوان  تنها نهاد برگزیده استان  از جانب ستاد ویژه توسعه فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  در هفتمین دوره ارزیابی نهادهای ترویجی  فعال کشور در مسابقه فناوری نانو انتخاب شد.
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، اسامی 10 نهاد ترویجی برتر فعال در هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو را اعلام کرد. بر این اساس، از میان 106 نهاد ترویجی فعال در این مسابقه، 10 نهاد ترویجی به عنوان نهاد برتر اعلام شدند.
ستاد توسعه فناوری نانو در راستای حمایت از فعالیت‌های ترویجی و آموزشی فناوری ‌نانو، نهادهای ترویجی مشارکت‌کننده در برگزاری مسابقه دانشجویی فناوری نانو را هر ساله و پس از اعلام نتایج آزمون، ارزیابی می‌نماید. این ارزیابی از آغاز به کار دبیرخانه و ثبت‌نام داوطلبان تا زمان اعلام نتایج آزمون صورت می‌پذیرد. به طور کلی، فعالیت‌های نهادهای ترویجی در سه مولفه کمّی، اجرایی و کیفی ارزیابی می‌شود.
بر اساس اعلام دبیرخانه مسابقه ملی فناوری نانو، با توجه به امتیاز کل کسب شده توسط نهادهای ترویجی فعال در ششمین مسابقه ملی فناوری نانو، به ترتیب  شرکت سرآمد علم آینده، کانون توسعه علوم و فناوری نانوی دانشجویی خراسان رضوی، مرکز ترویج و تحقیقات فناوری نانوی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، شرکت نانوسان، کارگروه فناوری نانوی دانشگاه صنعتی قم و اداره کل آموزش و پرورش ناحیه 3 شیراز، شرکت دنیا مواد پارس، انجمن نانو فناوری ایران در اردبیل ، انجمن علمی نانوی دانشگاه شهید باهنر کرمان و انجمن علمی دانشجویی نانوی دانشگاه صنعتی شریف  به ترتیب مقام  اول تا دهم را به خود اختصاص دادند.
شایان ذکر است دانشگاه صنعتی قم به عنوان دبیر خانه هفتمین مسابقه ملی نانو در استان هماهنگی و نظارت های لازمه جهت اجرایی نمودن برنامه های تدوین شده در ادارات دولتی، دانشگاه ها و آموزش و پرورش  را عهده دار بوده است. همچنین با برگزاری دو دوره همایش آشنایی با فعالیت های نانو و دو کارگاه آموزشی در زمینه نانو تکنولوژی ویژه اساتید و دانشجویان  در استان قم از لحاظ ترویج و گسترش نانو پیشتاز می باشد.
  در این زمینه دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم  ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم، آمادگی  این دانشگاه را جهت حمایت هر چه بیشتر از  پژوهشگران و علاقه مندان در پیشرفت پروژه های نانو اعلام نمود.