امروز : چهارشنبه هفتم تیر 1396

تازه های دانشگاه

نخستین مرکز نوآوری استان قم در دانشگاه صنعتی قم
نخستین مرکز نوآوری استان قم در دانشگاه صنعتی قم با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس و راه اندازی شد
چهارشنبه بیست و چهارم خرداد 1396 ساعت 2:19 ب ظ - توسط : مدیر پرتال

در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدات دولت محترم تدبیر و امید بر اقتصاد دانش بنیان و حسب آئین نامه ایجاد مراکز نوآوری که توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 3/9/1395 ابلاغ شد، دانشگاه صنعتی قم اقدام به تاسیس مرکز نوآوری نمود. پس از پیگیری های مستمر و با ایجاد زیر ساختهای مورد نیاز و ارسال مستندات، مجوز تاسیس این مرکز به عنوان اولین مرکز نوآوری استان از سوی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در تاریخ 27/2/1396 صادر و به ریاست محترم دانشگاه ابلاغ گردید.
لازم به ذکر است که در مسیر تبدیل ایده به کسب و کار دانش بنیان، مراکز نوآوری حلقه مفقوده ای بود که جهت تبدیل ایده به محصول اولیه و قبول ریسک­های مراحل تحقیق وتوسعه، نیاز به وجود آن احساس می­شد. مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم در راستای حمایت از محققان، نوآوران و پژوهشگران با هدف فراهم نمودن بستری برای اجرای ایده های نوآورانه، قابل تجاری سازی و رقابت پذیر در زمینه های مرتبط با علوم مهندسی تاسیس شده است. این مرکز با واگذاری مکان استقرار و حمایت مادی و معنوی در قالب موافقت نامه از طرح های نوآورانه حمایت می کند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و پاسخ گویی به سؤالات، لطفاً با شماره 36641601-025 داخلی 124، دبیرخانه مرکز نوآوری (آقای مقدم) تماس حاصل فرمایید.