امروز : پنجشنبه بیست و هفتم تیر 1398

اخبار ارتباط با صنعت

بازدید علمی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم از نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی غدیر
دانشجویان کارشناسی ارشد رشته برق قدرت با هدف ارتقای سطح علمی از نیروگاه 10 مگاواتی غدیر قم بازدید کردند
چهارشنبه نوزدهم تیر 1398 ساعت 2:0 ب ظ - توسط : امور آموزشی

دانشجویان کارشناسی ارشد رشته برق قدرت  با هدف ارتقای سطح علمی از نیروگاه 10 مگاواتی غدیر قم بازدید کردند.
نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی غدیر در زمینی به مساحت 20 هکتار سال 1397 در منطقه کوه سفید قم افتتاح و به بهره برداری رسیده است. این نیروگاه دارای بیش از 37 هزار پنل خورشیدی پلی کریستالاین بوده که برای این طرح 10 میلیون یورو و به صورت قرارداد خرید تضمینی برق به مدت 20 سال سرمایه گذاری شده است.
 این نیروگاه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی در استان قم و دومین نیروگاه خورشیدی در کشور است که به سیستم ردیاب خورشیدی مجهز می باشد.
 شایان ذکر است با توجه به وضعیت آب و هوایی استان قم میزان تولید این نیروگاه هیچگاه به صفر نمی رسد و با  استفاده از این نیروگاه خورشیدی ۵۰ درصد از ظرفیت پست سیار منطقه نیز آزاد شده است.